Profa de română pedepsită că s-a iubit cu elevul ei

Ultima actualizare:

    Dascălul predă  în continuare la  acelaşi liceu,  dar a fost mutat  de la clasa elevului
Dascălul predă în continuare la acelaşi liceu, dar a fost mutat de la clasa elevului

Scandalul mediatic declanşat, luna trecută, la un liceu din Focşani, unde o profesoară de română s-a fotografiat în timp ce se săruta cu un elev, a pus pe jar conducerea Colegiului Economic din Focşani. În urma anchetei demarate, comisia de disciplină a sancţionat-o pe profesoara „amorezată".

Daniela Cazacu, profesoara de limbă română de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu" din Focşani a apărut, la sfârşitul lunii aprilie 2012, în câteva poze compromiţătoare alături de un elev de clasa a XII-a.

Ea a fost judecată de Comisia de Disciplină a Şcolii, dar a negat veridicitatea fotografiilor apărute pe Internet.

Profesoara Daniela Cazacu îl sărută cu pasiune pe elevul Julian Boşcan

Focşani - aprilie 2012
Focşani - aprilie 2012

Cei 11 membri ai Comisiei au fost însă de altă părere şi au hotărât sancţionarea drastică a profesoarei. „I s-a diminuat salariul de bază cu 15% pe o perioadă de 6 luni. Totodată, i se interzice pentru o perioadă de un an dreptul de a participa alături de colective de elevi la activităţi precum excursii, tabere, banchete, serbări, baluri şi îi va fi ridicată calitatea de diriginte pe o perioadă de 3 ani. Nu poate participa în calitate de evaluator la concursuri, olimpiade şi examene pe o perioadă de 1 an", a precizat directorul liceului, Bogdan Ciubotaru.

Potrivit Raportul Comisiei de Cercetare Disciplinară Prealabilă, profesoara se face vinovată de încălcarea normelor de comportare care au indus în mintea adolescenţilor ideea că ar putea exista o relaţie intimă între profesor şi elevi, având ca rezultat prejudicierea imaginii şcolii.

simeon stalpnicul png

Totodată, membrii comisiei au stabilit că Daniela Cazacu nu şi-a îndeplinit îndatoririle prevăzute în contractul individual de muncă şi în fişa postului, întrucât, din verificările efectuate, a trecut cu uşurinţă peste materia şcolară, punând în pericol pregătirea elevilor pentru bacalaureat.

Focşani - aprilie 2012


    Focşani - aprilie 2012
Focşani - aprilie 2012

Două fotografii scandaloase au început să circule în rândul elevilor de la Colegiul Economic din Focşani. Imaginile au fost luate din telefonul lui Iulian Boşcan de două colege şi au fost făcute publice de elevii de la colegiu care au susţinut că profesoara Cazacu îl favorizează la ore pe tânărul de clasa a XII-a.

Dascălul a negat că ar fi avut vreo legătură amoroasă cu Iulian şi a spus că pozele sunt trucate. Ea a fost mutată de la clasa elevului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net