Profesor român, acuzat că a trimis mesaje cu tentă sexuală unei eleve: „Îți vreau buzele. Le-aș mușca ușor”

Un dascăl a rămas fără locul de muncă, după ce i-a trimis mesaje cu tentă sexuală unei eleve. „Îți vreau buzele și vreau ceva mai mult, să le mușc, le-aș mușca ușor", Ştii că te iubesc, chiar te iubesc”, au fost mesajele expediate de către profesor. Fata ar fi povestit totul familiei, dar și conducerii școlii, scrie adevărul.ro. 

Ce a pățit un profesor după flirta cu o elevă Foto: Shutterstock
Ce a pățit un profesor după flirta cu o elevă Foto: Shutterstock

Conform rechizitoriului, „în perioada 21 - 30.10.2020, inculpatul, având funcţia de profesor de limba engleză la o școală din Piteşti, s-a prevalat şi a profitat de situaţia de autoritate şi de superioritate faţă de o elevă minoră, atingând-o în repetate rânduri pe partea inferioară a spatelui şi dându-i mesaje cu tentă sexuală, pretinzând favoruri de natură sexuală”.

Procurorii au strâns zeci de probe, de la fotografii cu mesajele trimise de profesor elevei pe WhatsApp până la declarațiile martorelor. Profesorul nu a dorit să dea vreo declarație.

Ulterior, începând cu data de 22 octombrie 2020, în fiecare seară, conform procurorilor, „profesorul persoanei vătămate minore, îi trimitea acesteia din urmă mesaje prin care îşi expunea dorinţa de a o săruta pe minoră, de a o muşca de buze, de a o îmbrăţişa, de a se juca în părul ei, transmiţându-i în mod repetat că o iubeşte, că este pentru el mai mult decât o simplă elevă sau prietenă. Mesajele erau transmise unele în limba română, altele în limba engleză”

Profesorul îi trimitea fetei mesaje cu tentă sexuală

Iată și câteva dintre mesajele trimise de profesor elevei minore: „I want your lips, and I want something more, to bite them, I would bite them softly” (n.red. - „Îți vreau buzele și vreau ceva mai mult, să le mușc, le-aș mușca ușor”), „Ştii că te iubesc, chiar te iubesc”, „Nu mă mai satur să îţi privesc poza de profil”.  

Pe 28 octombrie 2020, eleva i-a arătat directoarei școlii mesajele primite de la profesor, iar pe 2 noiembrie 2020 acesta a fost concediat.

Profesor de engleză, acuzat că a abuzat sexual o fată de 9 ani

În luna octombrie a acestui an, au fost acuzații grave la adresa unui profesor de limba engleză dintr-o comună din Buzău. Părinții unei copile de 9 ani au susținut că timp de un an de zile profesorul le-ar fi agresat sexual fata.

Dascălul acuzat era fostul învăţător al fetei. În prezent el predă limba engleză la aceeași școala la care învață și copila. Fetița le-a spus părinților că totul a început în toamna anului trecut. Profesorul ar fi atins-o de mai multe ori în zonele intime, iar scenele s-ar fi petrecut în cabinetul de limba engleză al școlii. După fiecare întâlnire de acest gen, cadrul didactic i-ar fi spus elevei să nu povestească nimănui cele întâmplate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net