Profesor universitar, înregistrat în timp ce căuta prostituate pe internet în timpul cursului. Bărbatul spune că va face plângere penală

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Un profesor universitar din Sibiu a uitat că și-a partajat ecranul laptopului cu elevii săi, în timpul cursului, probabil pentru a le arăta ceva, iar ulterior a intrat pe site-uri deocheate, pentru a căuta...prostituate.

Activitatea sa pe site-urile destinate adulților a fost înregistrată, probabil chiar de unul dintre cei 42 de studenți care priveau, iar filmulețul a ajuns rapid viral pe internet. Potrivit video-ului, profesorul a început să navigheze pe un site care promovează anunțurile unor prostituate. Bărbatul în discuție spune însă că va formula o plângere penală, având în vedere faptul că este interzisă înregistrarea cursurilor online.

Profesor universitar, pe site-uri cu prostituate în timpul cursurilor

La unul dintre cursurile susținute în format online de către profesorul universitar de la Facultatea de Științe Economice a Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, celor 42 de studenți care asistau le-a fost "partajat" ecranul de către cadrul didactic. La un moment dat, însă, în loc de informațiile relevante pentru curs, studenții au început să vadă cum profesorul navighează pe un site prin care prostituatele din Sibiu își promovează serviciile, potrivit publicației Turnul Sfatului.

Contactat, profesorul universitar sugerează ideea unui atac informatic. „Am aflat și eu în cursul zilei de astăzi că ar exista un filmuleț. Deocamdată nu știu și nu pot să comentez condițiile în care a apărut.

Știu doar că directorul departamentului Informatică Marketing al ULBS ne-a informat că au existat mai multe tentative din afară de a ataca mail-ul @ulbs.ro. Mai multe amănunte nu am. Voi contacta avocatul pentru a formula plângere penală”, a declarat profesorul universitar Nicolae Balteș, pentru sursa anterior menționată.

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg