Profesorul a «poftit» la eleva de 14 ani

Ultima actualizare:
Filmul care  i-a produs adolescentului  reacţia severă se  numeşte “The  Silent Scream”  (“Strigătul mut”)
Filmul care i-a produs adolescentului reacţia severă se numeşte “The Silent Scream” (“Strigătul mut”)

O adolescentă de 14 ani şi-a înregistrat profesorul care îi făcea avansuri sexuale. Se mai întâmplase, dar părinţii i-au cerut dovada hărţuirii sexuale. Proful îi promitea că o va face fericită şi îi va da note mari.

Încă un scandal în învăţământ. O elevă din clasa a VIII-a de la Şcoala Generală ”Anişoara Odeanu” din Lugoj s-a plâns părinţilor că profesorul de Educaţie tehnologică, Dan Deliu, îi face propuneri ruşinoase, dar aceştia au cerut o dovadă ca să îl poată reclama pe hărţuitor. Fata şi-a luat inima în dinţi, iar marţi a reuşit să îl înregistreze pe ”amorez” în timp ce îi făcea avansuri pe strada Bucegi din oraş. Imediat cum a auzit ce obscenităţi spune profesorul în înregistrarea audio, tatăl fetei, Mihai I., i-a anunţat pe directorul şcolii şi pe diriginte, apoi s-a dus la Poliţie şi i-a făcut plângere, scrie cetateanul.ro. În interviul acordat acestei publicaţii, tatăl fetei spune că profesorul a folosit cuvinte pe care îi este ruşine să le reproducă, iar avansurile sexuale au fost clare şi explicite. ”Atât pot să vă spun: că îi promitea că o va face fericită pe termen lung”, povesteşte tatăl. Tot el spune că profesorul ar fi venit marţi seară acasă la ei şi ar fi oferit bani şi bunuri ca aceştia să îşi retragă plângerea de la Poliţie. Răspunsul a fost: categoric nu! ”Din cercetări, s-a stabilit că profesorul i-a cerut fetei de 14 ani favoruri sexuale, în schimbul unei note mai mari”, confirmă Poliţia Timiş. Pe numele bărbatului a fost deschisă o anchetă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire sexuală, iar Consiliul de Administraţie al şcolii a decis imediat suspendarea de la ore pentru 30 de zile a profesorului Dan Deliu (55 de ani). ”Nu pot să declar nimic, sunt în cercetare”, a spus ieri dimineaţă Dan Deliu, înainte de a fi suspendat, citat de cetateanul.ro.

VASLUI. A leşinat la ora de Religie după ce a fost pus să vadă un film despre avorturi

Educaţie şocantă într-un liceu din Vaslui, unde elevii sunt puşi să urmărească filme cu un puternic impact emoţional. Din păcate, un adolescent din clasa a XI-a a ajuns la spital, după ce a urmărit un filmuleţ despre avorturi, pus de profesorul de Religie, informează digi24.ro. În apărarea sa, dascălul spune că le-a arătat elevilor un documentar realizat de o asociaţie care apără drepturile familiei. Elevii au fost informaţi despre riscurile pe care le implică avortul şi faptul că Biserica Ortodoxă condamnă această practică. Conducerea şcolii nu ştia că la ora de Religie se pun astfel de filme. Inspectoratul Şcolar a deschis o anchetă.


    Filmul care  i-a produs adolescentului  reacţia severă se  numeşte “The  Silent Scream”  (“Strigătul mut”)
Filmul care i-a produs adolescentului reacţia severă se numeşte “The Silent Scream” (“Strigătul mut”)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net