Prognoza meteo 1 martie: Vreme caldă la început de martie

Ultima actualizare:
În prima zi de primăvară vremea va fi destul de caldă, numai bună pentru plimbare
În prima zi de primăvară vremea va fi destul de caldă, numai bună pentru plimbare

Marți, vremea va fi caldă pentru începutul lunii martie, cu maxime în jur de 15 grade. Cerul va fi temporar noros, dar şansele de ploaie sunt reduse. Vântul va sufla în general moderat. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Ziua de marți ne aduce vreme caldă peste tot. Soarele va străluci în zonele de câmpie și podiș. Vom avea maxime cuprinse între 13 și 16 grade.

În următoarele două zile vremea va deveni si mai caldă
În următoarele două zile vremea va deveni si mai caldă
  • Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei în regiunile sud-estice, apoi și în cele sudice, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnițe. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 16 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade. 
  • Presiunea atmosferică va crește, mai mult în vestul țării decât în celelalte regiuni. Prognoza meteo 1 martie anunță că valorile termice diurne vor continua să caracterizeze o vreme mai caldă din punct de vedere termic pentru această dată din an în regiunile intracarpatice și chiar caldă în nord-vest.
  • În restul teritoriului acestea se vor situa sub cele obișnuite în această zi de martie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 17 grade, după cum arată prognoza meteo 1 martie.
  • Cerul va fi variabil, va ploua temporar în vestul și nordul țării, iar noaptea în Carpații Orientali vor fi precipitații mixte. În sudul țării vor fi în continuare valori de 17 de grade Celsius.
  • În sud-vest, nori mai mulți se vor semnala prin zonele mai înalte, unde va și ploua. În rest, vor fi și momente cu soare, iar temperatura aerului va crește semnificativ. În sud așteptăm atmosferă însorită și doar în zonele mai înalte se mai strâng norii. Se încalzeste și pe aici.

Prognoza meteo 1 martie - în București

  • În București, prognoza meteo 1 martie arată că în Bucureşti, vremea va fi caldă pentru începutul lunii martie, cu maxime în jur de 17 grade. Cerul va fi temporar noros, dar şansele de ploaie sunt reduse. Vântul va sufla în general moderat.
  • Maxima termică se va situa în jurul valorii de 17 de grade - o valoare nefiresc de mare pentru luna martie. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    În următoarele două zile vremea va deveni si mai caldăfoto: Click!
În următoarele două zile vremea va deveni si mai caldăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net