Prognoza meteo 11 mai: Valorile termice vor fi în scădere

prognoza meteo 10 mai ne spune că săptămâna începe temperaturi în scădere
prognoza meteo 10 mai ne spune că săptămâna începe temperaturi în scădere

Luni, vremea va fi în general instabilă şi se va răci. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele montane, iar după-amiaza şi noaptea şi în sud şi est, unde se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Luni se anunță temperaturi în scădere. Prognoza meteo 11 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit de nori. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 21 de grade şi cele minime între 4 și 12 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 21 de grade. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi mai mare la începutul zilei, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Prognoza meteo 11 mai pe regiuni, arată astfel:

 • În Banat: valorile termice vor înregistra, în medie, maxime de 19-20 de grade şi minime de 8-11 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 11 mai.
 • În Crișana: după cum arată prognoza meteo 11 mai, săptămână va debuta cu o nouă răcorire a vremii, iar valorile diurne nu vor mai depăşi, în general, 18 grade.
 • În Transilvania: temperatura aerului va marca o scădere, spre valori normale pentru această perioadă a anului. Ploile îşi vor face apariţia și vor fi posibile cantităţi de apă mai însemnate, după cum arată prognoza meteo 11 mai.
 • În Maramures: se va consemna o scădere uşoară, cu până la 4 grade. Vor fi posibile averse aproape zilnic, potrivit datelor din prognoza meteo 11 mai.
 • În Moldova: valorile termice vor fi mai scăzute și vremea va fi răcoroasă, mai ales în nordul țării. După cum arată prognoza meteo 11 mai, probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată.
 • În Dobrogea: întreaga zi va fi caracterizată de o vreme normală din punct de vedere termic pentru această perioadă. Este probabilă o răcire de scurtă durată, după cum arată prognoza meteo 11 mai.  
 • În Muntenia: este posibilă o scădere uşoară a temperaturilor diurne, până la o medie regională de 20 de grade. Așa arată prognoza meteo 11 mai.
 • În Oltenia: conform datelor din prognoza meteo 11 mai valorile termice vor fi mai scăzute cu maxime de 18 grade și minime spre 8 grade, caracterizând o vreme răcoroasă,

Prognoza meteo 11 mai – în București

În București, prognoza meteo 11 mai anunță că valorile termice se vor afla într-o ușoară scădere, astfel temperaturile maxime se vor încadra între 20-21 de grade, iar cele minime între 11-12 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


  Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termicfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termicfoto: Click!
Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1 Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1 Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg