Prognoza meteo 12 mai: Temperaturi variabile în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 12 mai anunță temperaturi variabile
Prognoza meteo 12 mai anunță temperaturi variabile

Ziua de 12 mai vine cu o vreme schimbătoare la nivelul întregii ţări, în sensul că nu vor lipsi intervalele cu soare şi temperaturi plăcute, dar nici cele cu ploi, după cum arată prognoza meteo 12 mai. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Dacă planificați o ieșire e este bine să fiți pregătiți.

Marți se anunță o vreme plăcută. Prognoza meteo 12 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin în cursul zilei, dar spre seară este posibil să cadă și câțiva stropi de ploaie. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade şi cele minime între 6 și 13 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temperaturi în creștere
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temperaturi în creștere
  • Prognoza meteo 12 mai anunță că, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când izolat, îndeosebi în est și la munte, vor fi ploi slabe, de scurtă durată.
  • După cum arată prognoza meteo 12 mai, înnorările vor persista mai ales în cursul zilei și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în majoritatea regiunilor.
  • Prognoza meteo 12 mai relevă faptul că excepție fac vestul și nord-vestul teritoriului, unde cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții de ploaie slabă, trecătoare.
  • Vântul va sufla slab și moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 12 mai, cu ușoare intensificări în sud-estul țării și pe crestele montane.
  • Temperaturile maxime, mai ridicate decât în ziua precedentă, vor fi cuprinse între 19 și 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 5 și 11 grade, conform datelor din prognoza meteo 12 mai.
  • La munte, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua și sunt posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade., după cum arată prognoza meteo 12 mai.

Prognoza meteo 12 mai - în București

În București, prognoza meteo 12 mai anunță că vremea va fi frumoasă, cu cerul variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Meteorologii anunță că șansele de precipitații în Capitală sunt reduse. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…12 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temperaturi în creșterefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temperaturi în creșterefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg