Prognoza meteo 13 septembrie: Vremea începe să se încălzească

Prognoza meteo 13 septembrie anunță o vreme plăcută de toamnă
Prognoza meteo 13 septembrie anunță o vreme plăcută de toamnă

Prognoza meteo 13 septembrie anunță că duminică vremea se mai încălzește puțin și, în București se vor înregistra 24 de grade. Se mai anunță unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Duminică vremea se va ameliora sub aspectul temperaturilor, iar valorile termice vor crește uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Temperaturile maxime vor fi în scădere față de ziua precedent și se vor încadra între 22 și 24 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se încălzească
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se încălzească
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 13 septembrie, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor și se va încălzi ușor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua și izolat ploi slabe, în special în zonele montane.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, iar în partea a doua a intervalului și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 18 grade, conform datelor din prognoza meteo 13 septembrie.    
  • Duminică, izolat, mai vin 2-3 stropi de ploaie, la munte, în rest cerul va fi variabil. Temperatura aerului va crește, conform datelor din prognoza meteo 13 septembrie.
  • Prognoza meteo 13 septembrie anunță că duminică temperaturile vor începe să crească în aproape toată țara, urmând ca valorile să revinăa la cele normale pentru luna septembrie spre sfârșitul celei de-a treia săptămâni.
  • Vântul va sufla mai tare în sudul și sud-estul țării, dar și la munte, iar maximele termice vor fi cuprinse între 13 și 25 de grade, conform datelor din prognoza meteo 13 septembrie.

Prognoza meteo 13 septembrie - în București

  • În București, prognoza meteo 13 septembrie anunță că vremea se va încălzi, valorile termice apropiindu-se de cele normale în această perioadă.
  • Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, după cum arată prognoza meteo 13 septembrie.
  • Regimul termic se menține, de asemenea, apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului, vremea se încălzește din nou pentru câteva zile, după cum arată prognoza meteo 13 septembrie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se încălzeascăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se încălzeascăfoto: Click!
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg