Prognoza meteo 14 august: Vreme instabilă, dar și caniculă

Prognoza meteo 14 august anuntă temperaturi ridicate
Prognoza meteo 14 august anuntă temperaturi ridicate

Ziua de 14 august anunță că temperatura va fi în continuare ridicată și după prânz se vor înregistra maxim 36 de grade Celsius. Norii nu se vor aduna pe cer. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În weekend canicula pesistă dar va fi și vreme instabilă.

Potrivit datelor din prognoza meteo 14 august, nici astăzi nu scăpăm de caniculă și vom avea doar vreme călduroasă. Maxima va ajunge la 33...36 de grade, iar către seară și după lăsarea nopții vor veni câteva averse, însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
 • Prognoza meteo 14 august anunță că vremea va fi caniculară în majoritatea zonelor țării, temperaturile maxime urmând a se încadra între 30 și 36 de grade.
 • Cerul va fi variabil, potrivit datelor din prognoza meteo 14 august, cu înnorări trecătoare în zona montană și în regiunile estice, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice.
 • Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 15 grade în depresiuni și 20 de grade în Dealurile de Vest, potrivit datelor din prognoza meteo 14 august.
 • Prognoza meteo 14 august anunță că în centrul țării, ar putea să cadă două-trei averse în zonele montane și pe partea estică. În vestul provinciei soarele va străluci cu putere și temperaturile vor urca până la 35-36 de grade. În sud-vestul, țării se-anunță încă o zi toridă.
 • La munte, vineri mai pot să vină două-trei averse tot în Carpații Meridionali și în Orientali. În rest vom avea timp frumos, potrivit datelor din prognoza meteo 14 august.
 • La malul mării, potrivit datelor din prognoza meteo 14 august, avem vreme frumoasă și caldă. Nu sunt semne de ploaie; doar vântul va agita atmosfera. Pe plajă se vor înregistra până la 32-33 de grade și apa mării va avea în jur de 22 de grade.
 • Abia după lăsarea nopți vor aparea unele înnorări și condiții pentru o ploaie rapidă, de vară, potrivit datelor din prognoza meteo 14 august.

Prognoza meteo 14 august – în București

 • În București, prognoza meteo 14 august anunță că vremea caniculara va persista, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade.
 • Prognoza meteo 14 august relevă faptul că cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 20...22 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


  Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Iran, Getty jpg
inava4 jpg
image
image
image
image
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg