Prognoza meteo 14 septembrie: Săptămâna începe cu vreme plăcută

Prognoza meteo 14 septembrie ne anunță că astăzi vremea va fi deosebit de frumoasă
Prognoza meteo 14 septembrie ne anunță că astăzi vremea va fi deosebit de frumoasă

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi senin în majoritatea regiunilor țării, doar în partea de vest se vor semnala înnorări. În celelalte regiuni șansele de precipitații sunt reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în creștere
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în creștere

Luni se anunță temperaturi în creștere. Prognoza meteo 14 septembrie pe regiuni, arată astfel:

 • În Banat: temperaturile vor marca o nouă creştere, vremea devenind călduroasă, caniculară, când media maximelor va atinge 27 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine foarte scăzută, potrivit datelor din prognoza meteo 14 septembrie.
 • În Crișana: valorile termice vor creşte treptat, ajungând să caracterizeze o vreme călduroasă, în cursul după-amiezelor temperaturile ajungând spre valori medii de aproximativ 27 grade, după cum arată prognoza meteo 14 septembrie.
 • În Transilvania: vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii septembrie. Probabilitatea de apariţie a averselor se va menţine scăzută şi doar izolat şi trecător vor cădea ploi slabe, după cum arată prognoza meteo 14 septembrie.
 • În Maramureș: temperatura aerului va marca o creştere mai accentuată, cu medii ale temperaturilor maxime de 26…37 grade, după care tendinţa va fi de uşoară scădere, potrivit datelor din prognoza meteo 14 septembrie.
 • În Moldova: vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii septembrie, cu o medie a temperaturilor maxime ce va atinge 24 de grade. Probabilitatea pentru precipitaţii importante cantitativ va fi scăzută, după cum arată prognoza meteo 14 septembrie,
 • În Dobrogea: Urmează o nouă perioadă de staţionare la valori medii ale temperaturilor maxime de aproximativ 24 grade C şi ale celor minime de 14 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine foarte scăzută pe tot parcursul zilei, după cum arată prognoza meteo 14 septembrie. 
 • În Muntenia: mediile temperaturilor maxime vor marca o creştere spre valori de 28 grade, când vremea va deveni călduroasă. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine scăzută. Așa arată prognoza meteo 14 septembrie.
 • În Oltenia: vremea va deveni călduroasă. Minimele nocturne vor avea o evoluţie asemănătoare, fiind în creştere de la aproximativ 24 de grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine foarte scăzută, conform datelor din prognoza meteo 14 septembrie.

Prognoza meteo 14 septembrie – în București

 • Prognoza meteo 14 septembrie anunță că vremea va deveni normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.
 • Temperatura maximă, mai ridicată față de cea din ziua precedentă, va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 11...12 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească, conform datelor din prognoza meteo 14 septembrie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


  Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în creșterefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile sunt în creșterefoto: Click!
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg