Prognoza meteo 15 septembrie: Vreme plăcută, cu mult soare


    Prognoza meteo 15 septembrie- vremea se anunţă frumoasăFoto Click!
Prognoza meteo 15 septembrie- vremea se anunţă frumoasăFoto Click!

Marți vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. În zona de munte izolat pot să vina ploi slabe de scurtă durată. Vântul va avea unele intensificări în Banat, în Crișana, nordul Moldovei, dar și pe crestele montane. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 15 septembrie anunță că ziua de marți ne aduce vreme foarte caldă peste tot. Soarele va străluci în zonele de câmpie și podiș. Vom avea maxime cuprinse între 23 și 31 de grade.

După cum arată prognoza meteo 15 septembrie, vremea va fi caldă pentru mijlocul lunii septembrie, mai ales în vestul și centrul țării.

Cerul va fi variabil, potrivit datelor din prognoza meteo 15 septembrie, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, dar și în cele estice.

Potrivit datelor din prognoza meteo 15 septembrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 10 grade în estul Transilvaniei și 17…180 de grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

În nordul Moldovei și în Bucovina, atmosfera va fi însorită toată ziua și doar pe la munte sunt posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va avea unele intensificări, iar temperatura aerului va crește ușor, potrivit datelor din prognoza meteo 15 septembrie.

Prognoza meteo 15 septembrie anunță că la munte va predomina vremea frumoasă și se va încălzi ușor. Doar pe alocuri e posibil să cadă câțiva stropi de ploaie iar vântul va avea intensificări temporare pe creste. Izolat, dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni se va semnala ceață.

La malul mării, cerul va fi senin și vântul va sufla cel mult moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 23 de grade, iar apa mării va avea între 19 și 22 de grade, după cum arată prognoza meteo 15 septembrie.

Prognoza meteo 15 septembrie - în București

În București, prognoza meteo 15 septembrie arată că vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod normal la această dată.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 15 septembrie.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg