Prognoza meteo 16 ianuarie: Precipitații și temperaturi scăzute

15 ianuarie 2016
image
Prognoza meteo 16 ianuarie anunță temeperaturi scăzute

Prognoza meteo 16 ianuarie estimează că că nebulozitatea se va accentua treptat în centru, sudul și sud-estul țării, iar aria precipitațiilor se va extinde. Cerul va fi variabil în regiunile nord-estice și va prezenta înnorări în restul teritoriului. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 16 ianuarie anunță că vremea se va răci accentuat în majoritatea regiunilor ţării, temperaturile maxime vor fi mai scăzute.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se răcește accentuat și ninsorile revin în forță
  • Prognoza meteo 16 ianuarie anunță că vremea va fi închisă, cu precipitații în majoritatea regiunilor, dar mai frecvente și mai însemnate cantitativ în a doua parte a zilei și noaptea în sud și sud-est.
  • La începutul intervalului în Muntenia și în Dobrogea vor fi mai ales ploi, potrivit datelor din prognoza meteo 16 ianuarie, apoi vor predomina ninsorile. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special noaptea în sudul și estul teritoriului, precum și în zona montană.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 16 ianuarie, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 7 grade, iar cele minime între -6 și -2 grade.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între -0 grade în nord-vest și 8 grade în sud-estul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade, local, în vestul, centrul și nordul țării și -2 grad pe litoral, conform datelor din prognoza meteo 16 ianuarie.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în Dobrogea, potrivit datelor din prognoza meteo 16 ianuarie.
  • La munte, sâmbătă vom avea încă o zi mohorâtă și rece. Va ninge în masivele sudice și sud-vestice și mai puțin în restul zonei montane, iar vântul va sufla tare la altitudini mari, după cum arată prognoza meteo 16 ianuarie.

Prognoza meteo 16 ianuarie – în București

  • În București, prognoza meteo 16 ianuarie anunță că vremea va fi închisă. Se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ploaie la începutul intervalului, apoi mai ales ninsori.
  • Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special noaptea. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 16 ianuarie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

prognoza luni jpeg
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se răcește accentuat și ninsorile revin în forțăfoto: Click!
1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022