Prognoza meteo 16 ianuarie. Vreme caldă pentru luna ianuarie

16 ianuarie 2022

Vreme frumoasă pentru ultima zi de weekend, cu soare și temperaturi blânde pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

image
Temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi fost normal pentru această perioadă

Prognoza meteo pentru 16 ianuarie anunță vreme frumoasă, cu temperaturi maxime de peste 0 grade Celsius în majoritatea regiunilor. Vântul va prezenta intensificări la munte, în special pe vreste, unde rafalele vor depăși 90-100 km/h și vor viscoli zăpada.

Prognoza meteo 16 ianuarie, pentru toate regiunile

Pentru ziua de duminică, 16 ianuarie, meteorologii anunță vreme în general frumoasă, cu înnorări persistente în partea de vest și nord a țării, și cu soare în regiunile sudice și sud-estice.

Este puțin probabil să cadă precipitații, însă pe alocuri se va înregistra ceață, trecător asociată cu burniță și polei.

Vântul va sufla mai degrabă la munte, mai tare în cea de-a doua parte a zilei, viscolind zăpada pe creste. Local, vântul va mai sufla moderat și în localitățile din sud-vest, sud-est și centru.

Temperaturile maxime se vor încadra între valorile de -1 grad Celsius și 8 grade, iar cel mai cald va fi în Oltenia și pe dealurile Munteniei. Temperaturile minime nu vor coborî mai mult de -11 grade Celsius în depresiunile montane. Pe litoral, minimele vor coborî până la 0 grade.

La Timișoara, temperatura maximă va urca duminică, 16 ianuarie, până la 1 grad Celsius, la Iași vor fi maximum 3 grade, la Bacău 4 grade, la Cluj-Napoca 1 grad, la Slatina 7 grade.

Prognoza meteo 16 ianuarie, pentru București

În București, soarele va sta pe cer dimineața, iar după-amiaza va fi, temporar, acoperit de nori. Va fi ușor mai frig decât sâmbătă, cu maxime care nu vor depăși 5 grade Celsius și cu minime care vor coborî până la -2 grade, chiar -4 grade în regiunile preorășenești.

Chiar și în aceste condiții, vremea este mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo 16 ianuarie, pentru regiunile montane

Meteorologii anunță vânt în zonele montane înalte, unde, în a doua parte a zilei, rafalele de 90-100 km/h vor viscoli zăpada. Sunt șanse mici de precipitații.

La Brașov, vremea va fi calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 1 grad Celsius, iar noaptea vor fi -4 grade.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png