Prognoza meteo 17 martie: Vremea va fi caldă și cu mult soare

16 martie 2015
image
Prognoza meteo 15 martie aduce vreme caldă în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo 17 martie estimează o vreme caldă, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 14-15 grade, și nu sunt așteptate precipitații. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Dacă vreți să ieșiți la o plimbare vremea e tocmai bună!

Marți vom avea parte de o vreme plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo 17 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări doar câțiva nori trecători, iar precipitațiile sunt exculse cu desăvârșire. Temperaturile maxime se vor încadra între 6…9 grade în jumătatea de sud a țării şi între 11…15 grade în celelalte regiuni.

vremea marti jpeg
Prognoza meteo 17 martie aduce vreme caldă în majoritatea regiunilorfoto: Click!
  • Prognoza meteo 17 martie anunță că vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în regiunile vestice și nord-vestice, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor marca o scădere ușoară, devenind apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Ziua, cerul va fi mai mult senin, însă treptat, începând cu orele serii, în estul și sud-estul țării înnorările se vor accentua, iar spre sfârșitul intervalului pe arii restrânse vor fi precipitații slabe mixte. Vântul va avea intensificări la munte, în sud-est, iar ziua și în sudul teritoriului. Potrivit datelor din prognoza meteo 17 martie, temperaturile maxime vor fi de la 6 grade pe litoral, până la 15 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -6 și 0 grade, mai mici în depresiuni spre -9 grade.
  • Pe arii restrânse, în zonele joase, va fi ceață, după cum arată prognoza meteo 17 martie. În Transilvania, după dimineața rece din zonele depresionare, amiaza vine cu temperaturi agreabile și asta pentru că soarele strălucește nestingerit, încă de la primele ore ale zilei. Soarele este destul de generos și în regiunile vestice și numai prin sudul Banatului se arata câțiva nori, dar șansele de precipitați sunt destul de mici. Din prognoza meteo 17 martie reiese că în Oltenia norii mai zăbovesc și pe parcursul zilei de astăzi în partea de sud a regiunii. Cerul va fi senin astăzi și în partea de nord a Munteniei, iar în extremitatea sudică a regunii soarele se mai ascunde din când în când pe după nori, mai ales seara. În Moldova, în schimb, vremea este ideală. Se arată soarele încă de dimineață, iar vântul este destul de liniștit.

Prognoza meteo 17 martie - în București

În București, prognoza meteo 17 martie anunță că vremea va fi în general frumoasă, dar se va răci ușor. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță temperaturi normale pentru această dată, dar și ploi in majoritatea regiunilor
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png