Prognoza meteo 21 ianuarie 2022. Vremea se răcește în toată țara

Ultima actualizare:

Temperaturi scăzute, în cea mai mare parte a țării, dar normale pentru această lună a anului. ANM a emis noi avertizări de vreme severă, vizând mai multe județe din nordul și centrul țării, unde vântul va bate cu putere. Avertizările sunt valabile până sâmbătă, 22 ianuarie. 

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Vremea intră într-un proces accentuat de răcire, în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, iar cele minime în general între -13 şi -3 grade.  

PROGNOZA METEO 21 IANUARIE 2022. Cod galben de viscol

Se menține în vigoare avertizarea meteorologică de cod galben, emisă de ANM pentru intervalul 20 ianuarie, ora 12 – 22 ianuarie, ora 10. În intervalul menționat, la munte, în special la altitudini de peste 1600 m, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 80...100 km/h, va fi viscol, vizibilitatea redusă și zăpada troienită, se arată pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

În zona montană înaltă, vântul va continua să prezinte intensificări și la sfârșitul săptămânii, iar temporar vor fi ninsori viscolite și vizibilitate redusă.

PROGNOZA METEO 21 IANUARIE 2022. Vremea în București

Și în Capitală se semnalează o răcire accentuată a vremii. Azi, la ora 7.00, când bucureștenii au aflat că iar nu pot ajunge la serviciu cu mijloacele de transport în comun, din cauza grevei STB, se înregistrau minime de 0 grade Celsius. În București, condițiile de precipitații vor fi reduse pe parcusul zilei de vineri, 21 ianuarie. Maxima zilei va atinge 4-5 grade, în timp ce minimele se vor încadra între -6 și -5 grade.

Prognoza meteo 21 ianuarie 2022. Temperaturile în principalele orașe

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ANM, temperaturile au valori minime negative în aproape toată țara. Iată valorile înregistrate în principalele orașe ale țării, la ora 7.00: Brașov (-3 grade Celsius), Sibiu (-2), Craiova (+2), Drobeta Turnu Severin (+3), Arad (-4), Timișoara (-0), Oradea (-4), Baia Mare (-7), Bistrița (-10), Cluj (-7), Târgu Mureș (-8), Miercurea Ciuc (-8), Brăila (+1), Constanța (+3).

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net