Prognoza meteo 21 iunie: vremea va fi în general răcoroasă cu multe precipitații

image
Prognoza meteo 21 iunie anunță că vor cădea precipitații în toată țara

Prognoza meteo 21 iunie estimează că vremea va fi închisă și mai rece decât de obicei pentru această perioadă în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea va fi mai rece decât ieri.

Duminică vremea va fi mai rece decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 21 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit și va ploua. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă, se vor încadra între 23-24 de grade în Delta Dunării și în depresiuni și 15…20 de grade în sudul și sud-vestul țării.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se amelioreze
 • Potrivit datelor din prognoza meteo 21 iunie, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru aceasta perioadă, vremea fiind răcoroasă în regiunile nord-estice.
 • Prognoza meteo 21 iunie anunță că cerul va avea înnorări și îndeosebi pe parcursul zilei va ploua pe arii relativ extinse în nordul, centrul, estul și sud-estul țării și doar izolat în rest.
 • Izolat se vor semnala și descarcări electrice, iar cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, conform datelor din prognoza meteo 21 iunie.
 • Temperaturile maxime, după cum arată prognoza meteo 21 iunie, vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 8 și 13 grade, ușor mai coborate în depresiuni, în interiorul arcului carpatic.
 • În zona montană, după cum arată prognoza meteo 21 iunie, duminică vom avea vreme răcorosă și instabilă, cu mulți nori și ploi în toate masivele.
 • La mare, după cum anunță prognoza meteo 21 iunie, vremea se strică: norii se înmulțesc și vor cadea averse însoțite de descărcări electrice, iar vântul va avea intensificări susținute. Pe plajă se vor înregistra între 23 și 25 de grade.

Prognoza meteo 21 iunie – în București

 • În București, prognoza meteo 21 iunie anunță că vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va avea înnorari și trecător, pe parcursul zilei, va ploua.
 • Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade, după cum anunță prognoza meteo 21 iunie.
 • Duminică se răceste simțitor, după cum anunță prognoza meteo 21 iunie: se vor înregistra cel mult 20 de grade și va ploua în mai multe reprize pe parcursul întregii zilei.
 • Prognoza meteo pentru următoarele două zile
Mihai Bendeac
niculina stoican  facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Hans Niemann FOTO Captura video webp
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă, ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg