Prognoza meteo 23 iunie: Temperaturi în creștere în toată țara

image
Prognoza meteo 23 iunie anunță că temperaturile vor fi în creștere

Ziua de 23 iunie vine cu vreme caldă, în cea mai mare parte a țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Marţi, vremea se anunță frumoasă și caldă.

Marți se anunță o vreme caldă. Prognoza meteo 23 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin, iar în zona montană sunt posibile câteva precipitații, dar neînsemnate cantitativ. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 28 de grade şi cele minime între 8 și 15 grade.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se amelioreze
  • După cum arată prognoza meteo 23 iunie, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil şi doar izolat, în zonele de munte, se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată. Noaptea înnorările se vor accentua în vestul şi nord-vestul ţării, unde local va ploua.
  • Vântul va sufla slab şi moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 23 iunie, cu unele intensificări în regiunile vestice şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24-25 de grade în depresiuni şi pe litoral şi 28 de grade în Câmpia de Vest şi Lunca Dunării.
  • În sud-estul extrem și, către seară, conform datelor din prognoza meteo 23 iunie, în zonele de deal și de munte ar putea să vină câteva ploi, iar maximele termice se vor situa între 20 și 27 de grade.
  • În Dobrogea și Bărăgan norii vor fi mai numeroși și ar putea să mai aducă ploi de scurtă durată. Nu vor lipsi perioadele cu soare, iar temperaturile vor ajunge la 24-25 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 23 iunie.
  • În Moldova sudică și în nordul Munteniei conform datelor din prognoza meteo 23 iunie, norii se risipesc treptat, iar ploile nu preau au șanse să apară. Temperaturile le depașec ușor pe cele înregistrate ieri, dar chiar și așa se vor situa sub mediile perioadei și vom avea cel mult 24-25 de grade.
  • Prognoza meteo 23 iunie anunță că la munte mâine vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, vor fi și înnorări trecătoare iar cu totul izolat e posibil să plouă slab și vântul va prezenta intensificări.
  • Pe litoral mâine cerul va fi variabil dar vor fi și înnorări trecătoare. Vor fi condiții pentru averse slabe și vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 25 de grade, iar apa mării va avea 20 - 21 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 23 iunie.

Prognoza meteo 23 iunie - în București

În București, prognoza meteo 23 iunie anunță că vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se ameliorezefoto: Click!
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Ion Hristescu png
3 paula seling png png
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
soldat burkinafaso shutterstock 1839402940 jpg
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg