Prognoza meteo 23 septembrie: Vremea se menține călduroasă

image
Prognoza meteo 23 septembrie anunță vreme frumoasă în majoritatea regiunilorFoto: Arhiva Click!

Prognoza meteo 23 septembrie anunță că vremea va fi în general frumoasă, chiar mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Miercuri, cerul va fi variabil, cu înnorări temporae. În zonele de munte și în sud-vest se anunță ploi slabă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în Dobrogea, Bărăgan și Banat.

Prognoza meteo 23 septembrie anunță că în zonele joase vor fi condiții de ceață. Pe parcursul zile, va ploua slab în zonele de munte. Marți, pe timpul nopții, vântul se va intensifica în sudul Banatului.

image
Prognoza meteo 23 septembrie arată că temperaturile se vor încadra între 10-27 de grade Cesius

Temperaturile se vor încadra între 10-27 de grade Cesius, în Banat, Dobrogea și Bărăgan, după cum arată prognoza meteo 23 septembrie. Izolat vor fi condiții de ceață. Valorile maxime vor fi în creștere în Crișana, mediile regionale atingând 28 de grade Celsius. Prognoza meteo 23 septembrie anunță că în Transilvania vremea se va încălzi treptat. Maximele vor atinge 27 de grade Celsius. În Maramureș, maximele diurne vor fi de 27 de grade. Temperaturile minime vor osciala între 8 și 13 grade Celsius.

Prognoza meteo 23 septembrie anunță că în Moldova vremea va intrat într-un proces lent de răcire. Mediile regionale vor fi de 27-28 de grade Celsius. Temperaturile minime vor oscina între 11-15 grade. În Dobrogea, vremea va fi în general frumoasă. Vântul va avea unele intensificări de scurtă durată, iar maximele vor fi cuprinse în intervalul de 24-27 de grade Celsius.

Prognoza meteo 23 septembrie: În Muntenia, valorile termice se mențin peste cele normale pentru această perioadă. Maximele vor atinge 28 de grade Celsius, iar minimele de 16 de grade. În Oltenia,  vremea se menține caldă. Maximele vor fi cupinse între 23-27 grade Celsius.

Prognoza meteo 23 septembrie anunță că la munte temperaturile vor fi în creștere. Mediile regionale vor fi cuprinse între 18 și 19 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Minimele nocturne vor avea variații semnificative și vor fi cuprinse între 8-10 grade Celsius.

Prognoza meteo 23 septembrie: În București

Prognoza meteo 23 septembrie anunță că în Capitală vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal. Temperaturile se vor situa în intervalul de 15-27 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înele înnorări temporare pe timpul nopții. Vântul va sufla în general slab până la moderat.

Prognoza meteo în următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru joi şi vineri arată că vom avea parte de multe precipitaţii
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Arsenal nuclear Rusia FOTO Shutterstock jpg
Generalul Mark Hertling FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg