Prognoza meteo 27 noiembrie: Temperaturile scad în toată țara și va ploua

image
Prognoza meteo 27 noiembrie ne anunță că vremea rămâne rece în continuare

Potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, temperaturile se vor situa sub cele înregistrate joi, iar cel mai tare se răcește în sud. În Dobrogea și în Bărăgan se răcorește. Vântul va crește în intensitate. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În weekend vreme rece și ploi.

Potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, la munte, vineri se anunță încă o zi mohorâtă, cu precipitații în toate masivele. Vor fi lapovite și ninsori, iar în Meridionali și în Orientali se vor strânge cantități importante de apă.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasă
  • Prognoza meteo 27 noiembrie anunță că valorile termice vor fi mai scăzute decât cele climatologic specifice perioadei din an, iar cerul va fi mai mult noros.
  • Va ploua local în regiunile nord-vestice, potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, și pe arii restrânse în rest. La munte, vineri se anunță încă o zi mohorâtă, cu precipitații în toate masivele. Vor fi lapovite și ninsori, iar în Meridionali și în Orientali se vor strânge cantități importante de apă.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime între 0 și 3 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie.
  • Prognoza meteo 27 noiembrie anunță că în vestul țării, ploile vor fi frecvente și se pot acumula 10-15L/mp. Vântul, va ajunge la viteze mari mai ales în Munții Banatului.
  • În ținuturile centrale, cerul va fi acoperit de nori dar nu va ploua în cantități mari și nici peste tot, potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, în Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea va fi închisă și se răcește și aici. Cerul va fi variabil iar vântul activ. În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță vreme rece dar va fi și puțin soare.
  • In sud-vestul țării, potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, avem vreme închisă, ploi multe și cantități de 10-15L/mp. Vântul va fi intens iar vremea va fi mai rece decât ar trebui să fie în această perioadă.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, în sudul țării, se răcește accentuat iar maximele de vineri vor fi mai mici decât cele înregistrate joi. Va ploua slab, pe arii restrânse și în cantități destul de mici.

Prognoza meteo 27 noiembrie – în București

  • În București, prognoza meteo 27 noiembrie anunță că vineri rămânem cu vremea închisă și va continua să plouă.
  • Prognoza meteo 27 noiembrie ne mai spune că vântul va sufla mai tare pe timpul zilei, dar noaptea va slabi în intensitate. Temperatura rămâne aceeași ca și ieri și, după prânz, se vor inregistra în jur de 7 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasăfoto: Click!
Ioana Petric jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
cub loredana groza png
militar pedofil jpeg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub xonia png
An2 Foto Ștefan Both18 jpg
Ambulanta FOTO Mircea Moira / Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg