Prognoza meteo 27 noiembrie: Temperaturile scad în toată țara și va ploua

Prognoza meteo 27 noiembrie ne anunță că vremea rămâne rece în continuare
Prognoza meteo 27 noiembrie ne anunță că vremea rămâne rece în continuare

Potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, temperaturile se vor situa sub cele înregistrate joi, iar cel mai tare se răcește în sud. În Dobrogea și în Bărăgan se răcorește. Vântul va crește în intensitate. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În weekend vreme rece și ploi.

Potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, la munte, vineri se anunță încă o zi mohorâtă, cu precipitații în toate masivele. Vor fi lapovite și ninsori, iar în Meridionali și în Orientali se vor strânge cantități importante de apă.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasă
 • Prognoza meteo 27 noiembrie anunță că valorile termice vor fi mai scăzute decât cele climatologic specifice perioadei din an, iar cerul va fi mai mult noros.
 • Va ploua local în regiunile nord-vestice, potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, și pe arii restrânse în rest. La munte, vineri se anunță încă o zi mohorâtă, cu precipitații în toate masivele. Vor fi lapovite și ninsori, iar în Meridionali și în Orientali se vor strânge cantități importante de apă.
 • Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime între 0 și 3 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie.
 • Prognoza meteo 27 noiembrie anunță că în vestul țării, ploile vor fi frecvente și se pot acumula 10-15L/mp. Vântul, va ajunge la viteze mari mai ales în Munții Banatului.
 • În ținuturile centrale, cerul va fi acoperit de nori dar nu va ploua în cantități mari și nici peste tot, potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie.
 • Potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, în Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea va fi închisă și se răcește și aici. Cerul va fi variabil iar vântul activ. În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță vreme rece dar va fi și puțin soare.
 • In sud-vestul țării, potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, avem vreme închisă, ploi multe și cantități de 10-15L/mp. Vântul va fi intens iar vremea va fi mai rece decât ar trebui să fie în această perioadă.
 • Potrivit datelor din prognoza meteo 27 noiembrie, în sudul țării, se răcește accentuat iar maximele de vineri vor fi mai mici decât cele înregistrate joi. Va ploua slab, pe arii restrânse și în cantități destul de mici.

Prognoza meteo 27 noiembrie – în București

 • În București, prognoza meteo 27 noiembrie anunță că vineri rămânem cu vremea închisă și va continua să plouă.
 • Prognoza meteo 27 noiembrie ne mai spune că vântul va sufla mai tare pe timpul zilei, dar noaptea va slabi în intensitate. Temperatura rămâne aceeași ca și ieri și, după prânz, se vor inregistra în jur de 7 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


  Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasăfoto: Click!
harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg