Prognoza meteo 28 martie: Temperaturile sunt în creștere luni

Ultima săptămâna din martie începe cu vreme frumoasă și însorită
Ultima săptămâna din martie începe cu vreme frumoasă și însorită

Ziua de luni ne aduce vreme deosebit de caldă pentru luna martie. Va ploua în jumătatea vestică, chiar consistent prin unele zone, dar în est va fi timp frumos. Vântul se reactivează, iar maximele ajung la 14 de grade. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 28 martie anunță că, miercuri, vântul va mai prezenta unele intensificări în Banat, în sudul Crișanei și în Moldova, iar în centru și în est va fi foarte cald. Vestul țării are parte de câțiva nori. Vântul se va inteți trecător, iar maximele, în creștere ușoară față de ieri vor ajunge la 13...14 grade.    

În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creștere
În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creștere
 • Vremea va fi frumoasă și caldă, chiar deosebit de caldă pentru această perioadă în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor situa între 11…13 grade pe litoral și 14…15 grade în vestul și centrul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord-vest și mai mult senin în rest.
 • Prima zi a săptămânii ne aduce vreme deosebit de caldă pentru luna martie. Va ploua în jumătatea vestică, chiar consistent prin unele zone, dar în est va fi timp frumos. Vântul se reactivează, iar maximele ajung la 14 grade.
 • Luni, vântul va mai prezenta unele intensificări în Banat, în sudul Crișanei și în Moldova, iar în centru și în vest va fi foarte cald. Temperaturile minime se vor încadra între 14…15 grade în estul Transilvaniei și 15…16 grade în celelalte zone. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.
 • La munte, vremea va fi foarte plăcută. Nu sunt semne de ploaie, vântul nu exagerează, iar temperaturile depășesc mediile acestei perioade. Dimineața și după lăsarea nopții, pe văi și în depresiuni, apar condiții de ceață. În sudul țării vom avea o zi extreme de frumoasă, cu cer senin. Vântul va adia ușor, iar temperaturile ajung la valori normale pentru mijlocul lunii noiembrie.

Prognoza meteo 28 martie – în București

 • În București vremea se va menține extreme de frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 28 martie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


  În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creșterefoto: Click!
În următoarele două zile temperaturile vor fi în continuă creșterefoto: Click!
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
anisia gafton jpg
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
Potrivit declaraţiei de avere, Niculae Bădălău are aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană Foto: Captură video
image
image
image
image
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg