Prognoza meteo 3 februarie: Temperaturile de primăvară în mijlocul iernii

Prognoza meteo 3 februarie anunță temperaturi de primăvară
Prognoza meteo 3 februarie anunță temperaturi de primăvară

Prognoza meteo 3 februarie estimează că miercuri va fi neobișnuit de cald, cu cele mai ridicate valori tot prin sudul țării. Norii apar la amiază, iar mai târziu se pornesc ploile, întâi în nord-vest, apoi în vest, nord și centru. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 3 februarie anunță că, miercuri, vântul va mai prezenta unele intensificări în Banat, în sudul Crișanei și în Moldova, iar în centru și în vest va fi foarte cald. Sudul țării are parte de o zi însorită și caldă. Vântul se va inteți trecător, iar maximele, în creștere ușoară față de ieri vor ajunge la 16…18 grade.                                       

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
 • Prognoza meteo 3 februarie anunță că vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, exceptând regiunile nordice, nord-estice, precum și zona Carpaților Orientali, unde vor fi înnorări și numai izolat, la munte, precipitații mixte.
 • După cum arată prognoza meteo 3 februarie, se va semnala ceață sau nebulozitate joasă, pe arii restrânse în primele ore ale zilei, iar noaptea, local în regiunile intracarpatice și pe spații mici în restul teritoriului.
 • Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între 1 și 6 grade, după cum arată prognoza meteo 3 februarie.
 • Potrivit datelor din prognoza meteo 3 februarie, vreme caldă avem și în centrul Romaniei. La începutul zilei este ceață în depresiuni și izolat aceasta ar putea să persiste.
 • În zonele montane perioadele cu soare vor domina ziua, dar vântul va avea intensificări, mai ales la altitudini mari, potrivit datelor din prognoza meteo 3 februarie.
 • Conform datelor din prognoza meteo 3 februarie, miercuri atmosfera va fi însorită în cea mai mare parte a țării și vom avea maxime de pâna la 11 grade. În vestul țării temperaturile scad ușor, dar în ansamblu, vorbim de vreme caldă.

Prognoza meteo 3 februarie – în București

 • Prognoza meteo 3 februarie anunță că în București, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.
 • Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 3 februarie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


  Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9 pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg