Prognoza meteo 4 mai: Vremea începe să se încălzească

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 4 mai aduce temperaturi mai ridicate
Prognoza meteo 4 mai aduce temperaturi mai ridicate

La începutul acestei săptămâni temperaturile diurne vor marca o creștere, de la maxime de 20-21 de grade, la 24-25 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi scăzută, după cum arată prognoza meteo 4 mai. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Luni se anunță temperaturi în scădere. Prognoza meteo 4 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit de nori. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade şi cele minime între 9 și 14 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bună
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bună

Vremea continuă să rămână oscilantă, temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile climatologice, cu ploi aproape zilnic moderate cantitativ. Prognoza meteo 4 mai pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: valorile termice vor scădea accentuat, de la maxime de 24…25 de grade, până la 11…12 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 4 mai.
  • În Crișana: după cum arată prognoza meteo 4 mai, ziua va fi caracterizată de o vreme caldă, cu media regională a temperaturilor maxime între 10 și 18 grade.
  • În Transilvania: în prima zi a săptămânii, regimul termic va fi caracterizat de variații semnificative. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicată, după cum arată prognoza meteo 4 mai.
  • În Maramures: valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, potrivit datelor din prognoza meteo 4 mai.
  • În Moldova: maximele se vor încadra intre 16 și 20 de grade. După cum arată prognoza meteo 4 mai, temperaturile nocturne vor avea o evoluție similar. Vor fi posibile și ploi.
  • În Dobrogea: în toată regiunea va fi vreme rece, cu media temperaturilor maxime de 16...17 grade, iar cea a minimelor de 7...9 grade, după cum arată prognoza meteo 4 mai.  
  • În Muntenia: vor fi oscilații ușoare dar, în medie, valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. Așa arată prognoza meteo 4 mai.
  • În Oltenia: valorile termice, conform datelor din prognoza meteo 4 mai, vor marca o creștere treptată, se vor menține, în general, ușor sub cele normale. Astfel, maximele se vor încadra între 17 și 23 de grade.

Prognoza meteo 4 mai – în București

În București, prognoza meteo 4 mai anunță că vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bunăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bunăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net