Prognoza meteo 4 mai: Vremea începe să se încălzească

image
Prognoza meteo 4 mai aduce temperaturi mai ridicate

La începutul acestei săptămâni temperaturile diurne vor marca o creștere, de la maxime de 20-21 de grade, la 24-25 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi scăzută, după cum arată prognoza meteo 4 mai. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Luni se anunță temperaturi în scădere. Prognoza meteo 4 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit de nori. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade şi cele minime între 9 și 14 grade.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bună

Vremea continuă să rămână oscilantă, temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile climatologice, cu ploi aproape zilnic moderate cantitativ. Prognoza meteo 4 mai pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: valorile termice vor scădea accentuat, de la maxime de 24…25 de grade, până la 11…12 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 4 mai.
  • În Crișana: după cum arată prognoza meteo 4 mai, ziua va fi caracterizată de o vreme caldă, cu media regională a temperaturilor maxime între 10 și 18 grade.
  • În Transilvania: în prima zi a săptămânii, regimul termic va fi caracterizat de variații semnificative. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicată, după cum arată prognoza meteo 4 mai.
  • În Maramures: valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, potrivit datelor din prognoza meteo 4 mai.
  • În Moldova: maximele se vor încadra intre 16 și 20 de grade. După cum arată prognoza meteo 4 mai, temperaturile nocturne vor avea o evoluție similar. Vor fi posibile și ploi.
  • În Dobrogea: în toată regiunea va fi vreme rece, cu media temperaturilor maxime de 16...17 grade, iar cea a minimelor de 7...9 grade, după cum arată prognoza meteo 4 mai.  
  • În Muntenia: vor fi oscilații ușoare dar, în medie, valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. Așa arată prognoza meteo 4 mai.
  • În Oltenia: valorile termice, conform datelor din prognoza meteo 4 mai, vor marca o creștere treptată, se vor menține, în general, ușor sub cele normale. Astfel, maximele se vor încadra între 17 și 23 de grade.

Prognoza meteo 4 mai – în București

În București, prognoza meteo 4 mai anunță că vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

vremea marti jpeg
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bunăfoto: Click!
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
Zalomir2 jpg
Joe Biden jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg