Prognoza meteo 5 februarie: Temperaturile scad ușor

Prognoza meteo 5 februarie anunță că astăzi temperaturile vor scăde în toată țara
Prognoza meteo 5 februarie anunță că astăzi temperaturile vor scăde în toată țara

Potrivit datelor din prognoza meteo 5 februarie, cerul va fi variabil în cursul nopții. Ziua valorile de temperatură vor scădea, cerul va fi temporar noros și trecător se vor semnala precipitații mixte, ninsoare la peste 2000 m. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Potrivit datelor din prognoza meteo 5 februarie, vremea se răcește. Vântul va avea intensificări, la munte va viscoli ninsoarea, iar maximele termice se vor situa între 3 și 6 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasă
 • Prognoza meteo 5 februarie anunță că în Dobrogea și Baragan se-aduna norii; va ploua pe timpul zilei, iar noaptea va cădea lapoviță și se poate depune polei. Vantul va sufla destul de tare.
 • În Moldova sudica și în nordul Munteniei, potrivit datelor din prognoza meteo 5 februarie, se anunțăvreme urâtă, cu ploi frecvente și vânt intens. Se răcește simțor și aici. 
 • În nordul Transilvaniei și în Maramureș precipitațiile se răresc și e posibil să zărim și soarele. Maximele, în scădere față de ieri, se opresc la 5-6 grade, iar noaptea ne aduce valori negative, de -3, -4 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 5 februarie.
 • Prognoza meteo 5 februarie anunță că în vestul țării găsim mulți nori; câteva ploi, îndeosebi la începutul zilei și vant cu intensificări. Temperaturile scad și aici, dar chiar și așa se vor situa peste mediile perioadei: dupa prânz vom avea 4-5 grade.
 • Potrivit datelor din prognoza meteo 5 februarie, în centrul României temperaturile scad semnificativ; apar precipitații pe zone vaste, iar la munte se anunță ninsori și strat nou de zăpadă.
 • Vremea urâtă se anunță și în ținuturile sudice, potrivit datelor din prognoza meteo 5 februarie. Vantul va fi activ, iar peste nopte vor cadea precipitații mixte. După cele 12-13 grade de ieri, astăzi maximele se vor opri la 4-5 grade.
 • La munte, vineri temperaturile mai scad puțin; apar ninsori slabe, din loc în loc, iar vântul mai are unele porniri la altitudini mari, potrivit datelor din prognoza meteo 5 februarie.

Prognoza meteo 5 februarie – în București

 • În București, prognoza meteo 5 februarie anunță că norii se risipesc; vântul se domolește, dar temperatura mai scade puțin.
 • Vom avea cel mult 6 grade, dar și aceasta valoare este peste cea normală, după cum arată prognoza meteo 5 februarie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


  Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi capricioasăfoto: Click!
8 boca arsenie jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
eticheta alimente jpg
FotoJet jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg