Prognoza meteo 7 iulie: Astăzi e cald în toată țara, iar în vest este cod galben de caniculă

image
Prognoza meteo 7 iulie anunță vreme deosebit de calda, chiar caniculară în vestul țării

Ziua de 7 iulie vine cu vreme caniculară. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Ne așteaptă zile de foc. Un val de caldură a intrat luni la noi în țară, prin vest și nord-vest. Șase județe sunt sub cod galben de caniculă și disconfort termic.

Marți se anunță o vreme foarte călduroasă. Prognoza meteo 7 iulie anunță că județele Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare se vor afla, marți și miercuri, sub cod portocaliu și că nu este exclusă posibilitatea ca, în aceste județe, pe parcursul zilei de miercuri, să fie emis cod roșu de caniculă.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • După cum arată prognoza meteo 7 iulie, vremea se va menține călduroasă în toată țara, caniculară după-amiaza în special la câmpie și la podiș, unde disconfortul termic va fi accentuat.
  • Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 31 și 38 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 7 iulie, iar cele minime între 14 grade în estul Transilvaniei și 21 de grade în Delta Dunării și în Dealurile de Vest.
  • Cerul va fi mai mult senin, conform datelor din prognoza meteo 7 iulie, cu unele înnorări după-amiaza și seara în nord-estul țării și zona montană, unde izolat vor fi averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.
  • Prognoza meteo 7 iulie anunță că la munte se anunță vreme plăcută cu mult soare. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată care pot fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile din stațiuni vor continua să crească.
  • La malul marii, va predomina vremea frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vor fi condiții de averse și descărcări electrice, iar vantul va sufla între slab și moderat. Pe plajă vor fi temperaturi cuprinse între 30 și 32 de grade, iar apa mării va avea 22-23 de grade Celsius, potrivit datelor din prognoza meteo 7 iulie.

Prognoza meteo 7 iulie - în București

În București, prognoza meteo 7 iulie anunță că vremea va fi caniculară la orele amiezii, când se va înregistra o temperatură maximă de 34…36 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Minima termică va fi de 19…21 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Coloană de tancuri ucrainene în timpul unei ofensive în Ucraina AFP PHOTO / UKRAINIAN MINISTRY OF DEFENCE
elon musk foto profimedia
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock