Prognoza meteo 7 mai: Cer acoperit și precipitații pe alocuri

7 mai 2016
image
Astăzi cerul se va menține acoperit în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo 7 mai estimează că sâmbătă vor fi averse în sud, în est și la munte. Restul țării va avea vreme plăcută, deși cresc șansele de ploaie către seară. Pe crestele Meridionalilor, mai vine ceva lapoviță. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 7 mai anunță că vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor ţării, temperaturile maxime vor fi mai crescute, dar nici azi nu vom scăpa de precipitații.

image
În următoarele două zile, temperaturile vor scădea ușor dar precipitațiile vor fi din ce în ce mai dese
  • Prognoza meteo 7 mai estimează că sâmbătă vor fi averse în sud, în est și la munte. Restul țării va avea vreme plăcută, deși cresc șansele de ploaie către seară. Pe crestele Meridionalilor, mai vine ceva lapoviță. La începutul intervalului în Muntenia și în Dobrogea vor fi mai ales ploi.
  • Ziua de sâmbătă începe cu soare și vreme bună. Se încălzește puțin: temperatura ajunge la 18…19 de grade. După-amiază se înnorează și ar putea să plouă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special noaptea în sudul și estul teritoriului, precum și în zona montană.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 19 grade, iar cele minime între 7 și 11 grade. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în nord-vest și 19 grade în sud-estul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade, local, în vestul, centrul și nordul țării și 12 grad pe litoral, conform datelor din prognoza meteo 7 mai.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în Dobrogea. La munte, sâmbătă La munte așteptăm averse mai ales în zona Meridonalilor și a Orientalilor. Vântul va fi mai activ dimineața, iar temperaturile nu se vor modifica semnificativ fatță de ieri.

Prognoza meteo 7 mai – în București

  • În București, prognoza meteo 7 mai anunță că vremea va fi închisă. Se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ploaie la începutul intervalului.
  • Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special noaptea. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 7 mai.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

prognoza luni jpeg
În următoarele două zile, temperaturile vor scădea ușor dar precipitațiile vor fi din ce în ce mai desefoto: Click!
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022