Prognoza meteo 8 decembrie: Vremea se răcește și vor reveni precipitațiile

image
Prognoza meteo 8 decembrie ne anunță că temperaturile vor fi normale pentru această perioadă

Marți vremea va fi închisă și va continua să se răcească. În zona de munte pot să cadă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în Banat, în Crișana, nordul Moldovei, dar și pe crestele montane. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 8 decembrie anunță că următoarele două săptămâni se vor afla sub un regim termic normal pentru această perioadă, cu temperaturi maxime încadrate între 5 și 9 grade Celsius.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
  • După cum arată prognoza meteo 8 decembrie, precipitațiile, în general mixte, dar și sub formă de ploaie, își vor face apariția dupa jumatatea acestei luni, iar la munte va ninge.
  • În Banat, potrivit datelor din prognoza meteo 8 decembrie, în cea mai mare parte a zilei, se vor înregistra temperaturi maxime, în medie de 5…6 grade, valori ce caracterizează o vreme ușor mai caldă decat normal pentru luna decembrie.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 8 decembrie, în Dobrogea, ziua va fi caracterizată de valori termice peste cele specifice în luna decembrie. Astfel, ziua vor fi în medie 8…9 grade, iar noaptea valori ușor pozitive, în marea lor majoritate de până la 1 grad.
  • În Oltenia, vremea va fi normală pentru această perioadă. Astfel, ziua vor fi în medie 7…8 grade, iar noaptea se vor înregistra temperaturi ușor positive, 0…1 grad, potrivit datelor din prognoza meteo 8 decembrie.
  • Prognoza meteo 8 decembrie anunță că în Transilvania, în mare parte a zilei, temperaturile maxime se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, cu valori medii de 4…5 grade.
  • În Moldova, la începutul zilei, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice lunii decembrie, fiind de așteptat, în medie pe regiune, maxime de 7…8 grade și minime în jurul a zero grade, după cum arată prognoza meteo 8 decembrie.
  • La munte, în cea mai mare parte a zilei, valorile termice se vor situa peste norma termică a perioadei, cu maxime diurne în general pozitive, în medie de 5…6 grade și minime de -4...-3 grade.

Prognoza meteo 8 decembrie - în București

  • În București, prognoza meteo 8 decembrie arată că în bucurești, ziua va fi caracterizată de valori termice specific celor din luna decembrie.
  • Astfel, ziua vor fi în medie 8 grade, iar noaptea valorile se vor situa între 0 și 3 grade, la început, apoi preponderent negative, cu până la -2 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 8 decembrie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termicfoto: Click!
cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
image png
6 front spital jpg
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg