Prognoza meteo 9 ianuarie 2022: La munte ninge abundent

Prognoza meteo 9 ianuarie 2022 anunță vreme rece în toată țara! La noapte, cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații. Din cauza precipitațiilor sub formă de ploaie, lapoviță sau ninsoare, pe arii restrânse, în special în vestul teritoriului, se va produce polei. Meteorologii au anunțat că temperaturile maxime pentru duminică se vor încadra între 1 și 11 grade, în timp de minimele se încadrează între -2 și 7 grade

Vremea se menține rece Foto: Unsplash
Vremea se menține rece Foto: Unsplash

Prognoza meteo 9 ianuarie 2022. În Banat, Crișana, Maramureș și local în vestul și nord-vestul Transilvaniei au fost anunțate ninsori. În aceste regiuni va continua să se depună strat de zăpadă, în medie de 5-10 cm.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55-65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind zăpada, iar pe spații mici și în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -1 și 6 grade. Izolat va fi ceață.

În Muntenia și Dobrogea vor predomina ploile, iar în restul regiunilor vor fi precipitații mixte. Mare atenție însă, pe arii restrânse se va produce polei sau ghețuș.

Prognoza meteo 9 ianuarie 2022 la munte

La munte va ninge abundent în Carpații Occidentali, în vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali. Local, stratul de zăpadă va fi consistent.

Prognoza meteo 9 ianuarie 2022 pentru București

În Bucureşti se anunță o vreme relativ închisă și trecător se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. Temperatura minimă va fi de 3-4 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat. Spre seară se vor semnala condiții de ceață.

În Capitală va fi vreme închisă, mai ales în prima parte a zilei vor fi condiții de ceață și burniță, iar noaptea temporar va ploua și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor crește față de intervalul anterior. Temperatura maximă anunțată va fi de 7-8 grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net