Prognoza meteo 9 ianuarie 2022: La munte ninge abundent

Prognoza meteo 9 ianuarie 2022 anunță vreme rece în toată țara! La noapte, cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații. Din cauza precipitațiilor sub formă de ploaie, lapoviță sau ninsoare, pe arii restrânse, în special în vestul teritoriului, se va produce polei. Meteorologii au anunțat că temperaturile maxime pentru duminică se vor încadra între 1 și 11 grade, în timp de minimele se încadrează între -2 și 7 grade

image
Vremea se menține rece Foto: Unsplash

Prognoza meteo 9 ianuarie 2022. În Banat, Crișana, Maramureș și local în vestul și nord-vestul Transilvaniei au fost anunțate ninsori. În aceste regiuni va continua să se depună strat de zăpadă, în medie de 5-10 cm.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55-65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind zăpada, iar pe spații mici și în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -1 și 6 grade. Izolat va fi ceață.

În Muntenia și Dobrogea vor predomina ploile, iar în restul regiunilor vor fi precipitații mixte. Mare atenție însă, pe arii restrânse se va produce polei sau ghețuș.

Prognoza meteo 9 ianuarie 2022 la munte

La munte va ninge abundent în Carpații Occidentali, în vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali. Local, stratul de zăpadă va fi consistent.

Prognoza meteo 9 ianuarie 2022 pentru București

În Bucureşti se anunță o vreme relativ închisă și trecător se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. Temperatura minimă va fi de 3-4 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat. Spre seară se vor semnala condiții de ceață.

În Capitală va fi vreme închisă, mai ales în prima parte a zilei vor fi condiții de ceață și burniță, iar noaptea temporar va ploua și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor crește față de intervalul anterior. Temperatura maximă anunțată va fi de 7-8 grade Celsius.

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
image png
Dorian Popa
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg