Prognoza meteo de Revelion la munte: Temperaturile scăzute și ninsoare

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo de Revelion la munte ne spune că dacă perecem noaptea dintre ani la înălțime facem o alegere inteligentăfoto: Click!
Prognoza meteo de Revelion la munte ne spune că dacă perecem noaptea dintre ani la înălțime facem o alegere inteligentăfoto: Click!

Prognoza meteo de Revelion la munte estimează că din 30 decembrie şi până la începutul anului viitor, temperaturile vor fi în scădere şi se vor situa, în medie, între -3 şi 0 grade ziua şi între -9 şi -3 grade noaptea.

Ninsori slabe şi temporare sunt posibile în 27 şi 29 decembrie, precum şi în primele zile ale noului an. O răcire a vremii se va produce între 30 decembrie şi 3 ianuarie, conform datelor din prognoza meteo de Revelion la munte, dar neînsemnată.

  • Regimul termic va fi cel obişnuit, urmând ca scăderea temperaturilor să continue în primele zile de ianuarie, când valorile vor deveni apropiate de mediile climatologic specifice, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion la munte.
  • Se vor înregistra -3 până la zero grade, ziua, şi între -9 şi -3 grade noaptea, în medie, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion la munte.
  • La începutul intervalului vor fi precipitaţii mixte în nordul Carpaţilor Orientali. Probabilitatea pentru ninsori, temporare va creşte în zilele de 31 decembrie şi 2 ianuarie, după cum arată prognoza meteo de Revelion la munte.

Iată care vor fi temperaturile estimate de prognoza meteo de Revelion la munte, în principalele stațiuni montane, pentru perioada 24 – 27 decembrie:

  • La Azuga pe 30 decembrie temperaturile vor fi de -13 și -5 grade; în 31 decembrie vom avea temperaturi între -14 și -6 grade, în 1 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -14 și -6 grade, iar în 2 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -11 și -6 grade, conform datelor din prognoza meteo de Revelion la munte. 
  • Prognoza meteo de Revelion la munte, ne spune că la Brașov pe 30 decembrie temperaturile vor fi de -10 și -3 grade; în 31 decembrie vom avea temperaturi între -11 și -2 grade, în 1 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -11 și -2 grade, iar în 2 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -8 și -2 grade. 
  • La Bușteni, conform datelor din prognoza meteo de Revelion la munte, în 30 decembrie temperaturile vor fi de -12 și -4 grade; în 31 decembrie vom avea temperaturi între -13 și -4 grade, în 1 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -13 și -5 grade, iar în 2 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -13 și -5 grade. 
  • Prognoza meteo de Revelion la munte anunță că la Bran pe 30 decembrie temperaturile vor fi de -12 și -4 grade; în 31 decembrie vom avea temperaturi între -13 și -4 grade, în 1 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -13 și -5 grade, iar în 2 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -12 și -4 grade. 
  • La Predeal în 30 decembrie temperaturile vor fi de -13 și -6 grade; în 31 decembrie vom avea temperaturi între -14 și -6 grade, în 1 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -14 și -6 grade, iar în 2 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -13 și -6 grade, conform datelor din prognoza meteo de Revelion la munte. 
  • Prognoza meteo de Revelion la munte anunță că la Râșnov în 30 decembrie temperaturile vor fi de -10 și -3 grade; în 31 decembrie vom avea temperaturi între -12 și -3 grade, în 1 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -12 și -3 grade, iar în 2 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -11 și -3 grade. 
  • La Sinaia, conform datelor din prognoza meteo de Revelion la munte, pe 30 decembrie temperaturile vor fi de -12 și -4 grade; în 31 decembrie vom avea temperaturi între -12 și -4 grade, în 1 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -13 și -5 grade, iar în 2 ianuarie temperaturile vor fi cuprinse între -13 și -5 grade. 
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net