Prognoza meteo la mare în weekend: Vreme frumoasă și temperaturi obișnuite pentru această perioadă


  Prognoza meteo la mare în weekend ne spune că vremea este perfectă pentru plajăfoto: Click!
Prognoza meteo la mare în weekend ne spune că vremea este perfectă pentru plajăfoto: Click!

Ziua de astăzi va fi foarte plăcută: vom avea soare, vânt cel mult moderat și valori termice potrivite pentru mijlocul lunii iulie.

Sâmbătă vremea se încălzește și la malul mării: maximele ajung la 30-31 de grade; cerul va fi senin și doar vântul se va înteți trecător. Duminică rămânem cu vremea însorita, iar apa mării va avea 22-23 de grade. Click! prezintă prognoza meteo în principalele stațiuni de pe Litoral, vineri (17 iulie), sâmbătă (18 iulie) și duminică (19 iulie).

 • Vineri (17 iulie), cerul va fi senin pe tot parcursul zilei și nu vor cădea precipitații. Temperaturile se vor situa între 18 și 27°C.
 • Sâmbătă (18 iulie), va fi vreme frumoasă și nu va ploua. Temperaturile se vor situa între 20 și 30°C. Vântul va sufla cu până la 31 km/h. Asta anunță prognoza meteo la mare în weekend.
 • Duminică (19 iulie), în timpul zilei cerul va fi senin, soarele va străluci cu putere, nu se vor semnala precipitații, iar temperatura va fi cuprinsă între 22 și 27°C.

Prognoza meteo la mare în weekend: Neptun

 • Vineri (17 iulie), prognoza meteo anunță că cerul va fi senin pe toată prioada zilei. Temperaturile se vor încadra între 19 și 27°C, potrivit datelor din prognoza meteo la mare în weekend.
 • Sâmbătă (18 iulie), cerul va fi senin și nu vor cădea precipitații pe tot parcursul zilei. Temperaturile vor fi cuprinse între 20 și 30°C. Vântul va adia ușor.
 • Duminică (19 iulie), vremea se anunță frumoasă, cu cer senin în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile vor ajunge la maxime de 29°C.

Prognoza meteo la mare în weekend: Eforie

 • Vineri (17 iulie), cerul va fi senin si temperaturile ridicate. După cum reiese din prognoza meteo la mare în weekend, temperaturile se vor situa între 18 și 27°C.
 • Sâmbătă (18 iulie), prognoza meteo la mare în weekend arată cerul va fi senin, dar nu va ploua, iar temperaturile maxime vor putea ajunge chiar și la  30°C. Noaptea, temperatura va scădea până la valoarea de 20°C.
 • Duminică (19 iulie), va fi tot senin și nu vor apărea precipitații. Temperatura aerului va avea valori cuprinse între 22 și 27°C.

Prognoza meteo la mare în weekend: Costinești

 • Vineri (17 iulie), cerul va fi senin. Nu vor fi și șanse de precipitații. Temperaturile se vor încadra între 18 și 27°C.
 • Sâmbătă (18 iulie), prognoza meteo anunță vreme frumoasă, cu cer senin. Temperatura maximă va fi de 30°C, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 20°C , după cum reiese din prognoza meteo la mare în weekend.
 • Duminică (19 iulie), vremea va fi un pic mai caldă, fără ploi sau descărcări electrice. Temperatura maxima va fi de 27°C și cea minimă de 22°C.

Prognoza meteo la mare în weekend: Vama Veche

 • Vineri (17 iulie), cerul va fi senin. Temperatura maxima va fi de 27°C, iar minima de 19°C, potrivit datelor din prognoza meteo la mare în weekend.
 • Sâmbătă (18 iulie), astăzi nu se vor vedea nori pe cerul stațiunii și nu vor cădea precipitații. Valorile termice vor fi cuprinse între 20 și 30°C.
 • Duminică (19 iulie), cerul se va menține senin și nu se vor semnala precipitații. Temperatura maximă va fi de 29°C, iar minima de 21°C.
cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur la granita Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto Epa Efe
FotoJet jpg
Nella Pignatelli webp
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP