Program hipermarketuri de 1 Decembrie. Ce magazine sunt închise și care sunt deschise

Ultima actualizare:

    Program hipermarketuri de 1 Decembrie și 30 noiembrieFoto: Pixabay
Program hipermarketuri de 1 Decembrie și 30 noiembrieFoto: Pixabay

De Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României, românii urmează să se bucure de o minivacanță. În 2021, atât pe 30 noiembrie, cât și pe 1 Decembrie, marea majoritate a magazinelor vor fi deschise, funcționând după programul obișnuit, spre deosebire de alți ani, când aveau un orar special. Iată astfel care este programul magazinelor și ce în ce interval orar puteți merge pentru a vă face cumpărăturile de la lanțurile  Carrefour, Kaufland, Lidl, Auchan, sau Mega Image.

Așadar, în zilele de marți, 30 noiembrie, și miercuri, 1 decembrie, Auchan, Lidl, Kaufland, Carrefour și Mega Image vor avea program normal, dat fiind contextul pandemic în care ne aflăm. Având în vedere că există un program deja limitat de autorități în încercarea de a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2, plus restricțiile de circulație, magazinele au decis să păstreze programul impus, nemaifăcând modificări în acest sens.

Programul magazinelor în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2021

Program Mega Image

Majoritatea magazinelor Mega Image vor rămâne deschise în cele două zile libere acordate de stat. Astfel, clienții își vor putea face cumpărăturile în intervalul 07:00- 21:00. Programul poate să difere însă în funcție de fiecare magazin în parte.

Program Lidl 

Nici lanțul german Lidl nu a anunțat modificări de program în acest an pentru zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie, astfel că programul magazinelor va rămâne neschimbat, adică de la 07:00 și până la 21:00.

Program Auchan

Nici Auchan nu a anunțat momentan un program special în minivacanța ce va urma, așa că magazinele sale vor fi deschise, cel maia probabil, de la 08:00 la 21:00, în funcție de magazin.

Program Carrefour

Și programul hipermarketurilor Carrefour rămâne același pe 30 noiembrie și 1 decembrie, adică de la 07:30 și până la 21:00.

Program Kaufland

La rândul său, Kaufland menține același program de funcționare al magazinelor sale, de la 07:30 la 21:00. Programul diferă doar în ziua de duminică, astfel că ora de deschidere este 08:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net