Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor fi suspendate temporar. Cum motivează autorităţile decizia

Ultima actualizare:

    Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor fi suspendate temporar
Programele Rabla Clasic și Rabla Plus vor fi suspendate temporar

Înscrierile pentru programele Rabla Clasic şi Rabla Plus vor fi suspendate de la 3 decembrie, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu. Programul Casa Eficientă Energetic va fi şi suspendat, de la 15 decembrie. AFM a motivat decizia spunând că va reorganiza finanțărea și bugetelor alocate programelor.

"Preocuparea continuă a Administraţiei Fondului pentru Mediu este de a îmbunătăţi programele de finanţare, astfel încât să fie asigurată creşterea succesului acestora, iar extinderea digitalizării mecanismelor de implementare şi adaptarea ghidurilor de finanţare la realităţile contemporane reprezintă instrumentele potrivite pentru atingerea obiectivelor scontate. În sensul celor expuse şi în vederea identificării elementelor care pot eficientiza derularea liniilor de finanţare din portofoliu, Administraţia Fondului pentru Mediu, în coordonarea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), a luat decizia suspendării sesiunilor de înscriere în cadrul programelor, astfel: începând cu data de 3 decembrie 2021, se va suspenda sesiunea de înscriere în programele denumite generic Rabla şi Rabla Plus şi începând cu data de 15 decembrie 2021, se va suspenda sesiunea de înscriere în programul denumit generic Casa eficientă energetic", spun reprezentanţii Administraţiei Fondului pentru Mediu, într-un comunicat, conform digi24.ro.

AFM a anunţat că va analiza modul în care se derulează programele şi, unde va fi nevoie, vor modifica modurile de finanţare pentru a le simplifica şi a eficientiza modul în care sunt distribuite bugetele. 

Administraţia Fondului pentru Mediu a mai precizat că detaliile privind reluarea înscrierilor, dar şi modificăriile aduse modurilor de finanţare prin intermediul programelor şi calendarul de desfăşurare vor fi comunicate prin intermediul site-urile AFM şi MMAP. 

Citeşte şi

De azi pot fi generate vouchere în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice! Iată cât valorează și ce îți poți cumpăra cu ele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net