Programul Rabla pentru electrocasnice, amânat! Ce s-a întâmplat cu câteva minute înainte de start

image
Programul Rabla pentru electrocasnice a fost amânat

Programul Rabla pentru electrocasnice, care ar fi trebuit s─â ├«nceap─â mar╚Ťi, 15 decembrie, la ora 12:00, a fost am├ónat de Administra╚Ťia Fondului pentru Mediu (AFM) cu doar c├óteva minute ├«nainte de start, din cauza unor ÔÇ×suspiciuni de fraudareÔÇŁ prin clonarea informa┼úiilor specifice programului.

ÔÇ×Din cauza contextului general de instabilitate a securit─â┼úii cibernetice, a unor suspiciuni privind siguran┼úa informatic─â a aplica┼úiei ┼či a ├«ncerc─ârilor anterioare de fraudare a procesului de ├«nscriere prin clonarea unor informa┼úii specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administra┼úia Fondului pentru Mediu anun┼ú─â am├ónarea deschiderii sesiunii de ├«nscriere a persoanelor fizice ├«n vederea implement─ârii unor m─âsuri de siguran┼ú─â suplimentare pentru Programul na┼úional de ├«nlocuire a echipamentelor electrice ┼či electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, p├ón─â la o dat─â ce va fi comunicat─â ulteriorÔÇŁ, a transmis AMF ├«ntr-un comunicat citat de Adev─ârul.

Programul Rabla pentru electrocasnice ar fi trebuit s─â ├«nceap─â mar╚Ťi

Ministrul Mediului anun┼úa c─â mar┼úi, ├«ncep├ónd cu ora 12.00, to┼úi cei interesa┼úi se pot ├«nscrie ├«n Programul Rabla pentru Electrocasnice, ├«n aplica┼úia informatic─â disponibil─â pe site-ul Administra┼úiei Fondului pentru Mediu (AFM) ┼či la sec┼úiunea programului.  

ÔÇŁA┼ča cum am promis, m├óine d─âm startul Programului Rabla pentru Electrocasnice, unul din Programele de succes ale AFM. Deoarece Programul a prezentat un mare interes pentru rom├óni -  pot s─â zic c─â de la anun┼úul de lansare ├«n dezbatere public─â a ghidului nu a existat zi s─â nu avem solicit─âri telefonice ┼či scrise din partea publicului, am alocat, ├«n acest an, un buget total de 40 de milioane de lei.

Acest buget, dublu fa┼ú─â de anul 2018, va permite utilarea caselor, a cel pu┼úin  100.000 de rom├óni, cu aparate electrocasnice de ultim─â genera┼úie care vor respecta mediul ┼či care vor reduce factura de plat─â pentru curentul electric. ├Äi invit pe to┼úi cei interesa┼úi s─â se ├«nscrie m├óine, de la ora 12.00, pe site-ul AFM, pentru a ob┼úine voucherele electronice, ├«ntreg procesul fiind online, foarte rapid ┼či sigur. Aplica┼úia va emite un voucher electronic, cu o valabilitate de 15 zile, iar cu acesta, orice rom├ón se va duce la un comerciant autorizat ├«n program, va l─âsa aparatul vechi pe care vrea s─â-l ├«nlocuiasc─â ┼či va achizi┼úiona aparatul nou pe care ┼či-l dore┼čteÔÇŁ, a declarat ministrul Mediului, Apelor ┼či P─âdurilor, Mircea Fechet. 

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg