Programul teraselor, barurilor ╚Öi cluburilor din Bucure╚Öti ╚Öi alte ╚Öapte jude╚Ťe a fost redus

2 august 2020
terase centrul vechi jpeg
Programul barurilor, teraselor și cluburilor a fost scurtat pentru o perioadă de 14 zileSursă foto: Arhivă Click!

Programul teraselor, barurilor, cluburilor, dar ╚Öi ale localurilor cu jocuri de noroc din Capital─â ╚Öi alte ╚Öapte jude╚Ťe a fost scurtat printr-o decizie luat─â s├ómb─ât─â de c─âtre Comitetul Na╚Ťional pentru Situa╚Ťia de Urgen╚Ť─â. Astfel, programul teraselor din Bucure╚Öti, Arge╚Ö, Bra╚Öov, Constan╚Ťa, D├ómbovi╚Ťa, Ilfov, Prahova, Gala╚Ťi nu poate ├«ncepe ├«nainte de orele 06.00 ╚Öi nu se poate prelungi dup─â orele 23.00

Decizia a fost luat─â, s├ómb─ât─â, de Comitetul Na┼úional pentru situa┼úii de urgen┼ú─â pentru a limita ├«mpr─â┼čtierea cu SARS-COV-2. Terasele, barurile, cluburile ╚Öi jocurile de noroc din Bucure┼čti ┼či jude┼úele Arge┼č, Bra┼čov, Constan┼úa, D├ómbovi┼úa, Ilfov, Prahova ┼či Gala┼úi nu vor mai putea func╚Ťiona dup─â ora 23.

Restric╚Ťiile intr─â ├«n vigoare ├«ncep├ónd de duminic─â

Potrivit deciziei Comitetului Na╚Ťional pentru situa╚Ťii de urgen╚Ť─â, activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor ┼či barurilor din ┼čapte jude┼úe ┼či municipiul Bucure┼čti nu poate ├«ncepe ├«nainte de ora 06,00 ┼či nu se poate prelungi dup─â ora 23,00, ├«ncep├ónd de duminic─â, ora 12.00.

  • Art.1 (1) Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťi ├«n spa╚Ťii special destinate, dispuse ├«n exteriorul cl─âdirilor unde se desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťi de preparare, comercializare ┼či consum al produselor alimentare ┼či/sau b─âuturilor alcoolice ┼či nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile ╚Öi alte asemenea, de la nivelul jude╚Ťelor Arge╚Ö, Bra╚Öov, Constan╚Ťa, D├ómbovi╚Ťa, Ilfov, Prahova, Gala╚Ťi ╚Öi municipiul Bucure╚Öti, nu poate ├«ncepe ├«nainte de orele 06.00 ╚Öi nu se poate prelungi dup─â orele 23.00.
  • (2) M─âsura prev─âzut─â la alin. (1) intr─â ├«n vigoare ├«ncep├ónd cu data de 02.08.2020 orele 12.00, se aplic─â pentru o perioad─â de 14 zile ╚Öi poate fi prelungit─â prin hot─âr├óre a Comitetului Na╚Ťional pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â.
  • Art.2 Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťi de jocuri de noroc, de la nivelul jude╚Ťelor Arge╚Ö, Bra╚Öov, Constan╚Ťa, D├ómbovi╚Ťa, Ilfov, Prahova, Gala╚Ťi ╚Öi municipiul Bucure╚Öti, nu poate ├«ncepe ├«nainte de orele 06.00 ╚Öi nu se poate prelungi dup─â orele 23.00.
  • (2) M─âsura prev─âzut─â la alin. (1) intr─â ├«n vigoare ├«ncep├ónd cu data de 02.08.2020 orele 12.00, se aplic─â pentru o perioad─â de 14 zile ╚Öi poate fi prelungit─â prin hot─âr├óre a Comitetului Na╚Ťional pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â. 
survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg