Propunere de tot râsul a primarului din Timişoara: Vrea să scape de ciori cu... anticoncepţionale!

simeon stalpnicul png

Timişorenii „se luptă" de ani de zile să scape de ciorile care le invadează oraşul în fiecare toamnă. Zgomotul făcut şi mizeria pe care o lasă în urmă le-au transformat viaţa într-un coşmar. Edilul oraşului îi linişteşte însă şi spune că a găsit soluţia. Va hrăni ciorile cu anticoncepţionale ca să nu se înmulţească!

Până acum, nici o soluţie propusă pentru îndepărtarea înaripatelor nu a fost pe placul primarului Nicolae Robu. Mai întâi, vânătorii s-au oferit să vâneze ciorile, însă edilul nu a fost de acord cu împuşcăturile. Apoi, s-a propus o metodă folosită cu succes de agricultori: montarea plaselor deasupra arborilor pentru ca păsările să nu mai ajungă la cuiburi. Nici cu asta nu a fost mulţumit primarul.

Păsările ar urma să fie hrănite cu pilule şi astfel nu s-ar mai înmulţi

simeon stalpnicul png

A urmat apoi ideea viceprimarului de a monta aparate cu ultrasunete, dar Robu s-a temut că acestea vor avea influenţe negative asupra oamenilor. O idee valabilă, din punctul de vedere al primarului, ar fi simularea împuşcăturilor, care ar speria ciorile. Însă, în urmă cu două zile, acesta a primit o propunere cu care este perfect de acord. Nu va îndepărta ciorile, ci le va împiedica să se înmulţească.

Va hrăni păsările cu anticoncepţionale! Oamenii au rămas şocaţi de propunerea primarului şi fac, în continuare, reclamaţii la adresa autorităţilor locale. Locuitorii din zona Parcului Catedralei Mitropolitane se plâng de faptul că ciorile fac o gălăgie infernală, iar aleile, dar şi trotuarele, sunt pline de dejecţii. Până la rezolvarea problemei, oamenii au ajuns să evite zona.

"Sigur că noi râdem, dar (...) nu avem voie să punem în faţa omului nici ciorile şi nimic altceva” Nicolae Robu,  primarul Timişoarei

simeon stalpnicul png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
cub camelia șucu (1) png
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg