Protest extrem la Tulcea. Un bărbat a amenințat că își dă foc deoarece poliția nu l-a amendat pe vecinul lui

Ultima actualizare:

    Localnicul s-a legat cu cătușe de rampa pentru persoane cu handicapFoto:primariafrecatei.ro
Localnicul s-a legat cu cătușe de rampa pentru persoane cu handicapFoto:primariafrecatei.ro

Panică în centrul localității tulcene Frecăței. Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a stropit cu benzină, s-a legat cu cătușe de un gard din fața primăriei și a amenințat că își dă foc. Motivul? Refuzul polițiștilor de a-i face dreptate într-un conflict cu vecinii.

Nicu, un tulcean de 50 de ani din Frecăței a venit luni val-vârtej la primăria din localitate și a început să țipe din curte că își dă foc. Nimeni nu l-a crezut ceea ce l-a enervat maxim pe omul nostru. A scos un recipient din care a turnat pe el un lichid apoi cu o pereche de cătușe s-a legat de gard. Striga cât putea că își dă foc.

De ce a vrut să se autoincendieze un tulcean

Potrivit focuspress.ro, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu lucrători din cadrul ISU Tulcea, au venit la fața locului, unde au purtat discuții cu bărbatul pentru a-l determina să renunțe la gest. În timp ce era legat, bărbatul striga că își dă foc deoarece poliția nu a luat măsuri împotriva unor vecinii care îl deranjează zilnic. Potrivit protestatarului, aceștia taie toată ziua lemne cu drujba și el nu se poate odihni. Cum nimeni nu l-a băgat în seamă după ce și-a reclamat vecinii, bărbatul a decis să recurgă la un gest extrem. După aproximativ două ore, un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea a reușit să-l determine pe bărbat să renunțe la decizia de a-și da foc. Ulterior, tulceanul supărat a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, în vederea acordării de îngrijiri medicale, urmând să fie supus unui control psihiatric.

Citiți și

Un bărbat s-a aruncat în gol de pe acoperișul unui cămin din București, după ore de negocieri cu salvatorii!

VIDEO Un bărbat din Timișoara a fost internat la Psihiatrie, după ce l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net