Protestatarul de la Primăria lui Vanghelie: «Mă caută cămătarii să mă omoare»

Ultima actualizare:

    Bărbatul a venit în faţa primăriei sectorului 5 pentru a-şi spune doleanţele (foto:adevarul.ro)
Bărbatul a venit în faţa primăriei sectorului 5 pentru a-şi spune doleanţele (foto:adevarul.ro)

Unul dintre bărbaţii ce a prostat ieri în faţa primăriei sectorului 5 povesteşte cum a ajuns să "cerşească" mila primarului, împreună cu prietenul său ce a decedat ieri din cauza unui infarct.

Omul spune că nu el este de vină pentru situaţia grea în care a ajuns, ci primăria lui Vanghelie, deoarece nu i-a dat nici până în ziua de azi banii pe care îi datora.

Mai exact, bărbatul spune că, împreună cu prietenul său, s-au împrumutat 130.000 de euro, pentru a putea să termine nişte lucrări subcontractate de la primărie, scrie Adevărul.

Mă caută cămătarii. Sunt ascuns că mă caută ceilalţi să-mi ia capul şi mie. Celălalt a murit din cauză a ce s-a întâmplat la Primărie şi pe mine mă caută să mă omoare, am primit o sută de ameninţări până acum, să tac din gură, să nu spun nimic

Noi am fost subantreprenori la o firmă din Sectorul 5 care lucra pentru primărie şi nu ne-a mai dat banii. Până la urmă a venit să ne ia casele. Pe 15 trebuia să eliberăm casa, iar noi banii trebuia să-i primim de anul trecut, din iunie, avem contract", a spus bărbatul pentru România TV.

Omul a venit ieri, cu prietenul şi partenerul său de afaceri, să protesteze în faţa primariei, luând cu ei şi o butelie. Supăraţi că nu sunt primiţi în audienţă, cei doi bărbaţi au dat foc buteliei, iar unul dintrei ei a murit din cauza unui infarct.

image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net