Proteste anti-restric╚Ťii de Ziua Na╚Ťional─â a Rom├óniei! Sute de persoane s-au str├óns ├«n Pia╚Ťa Universit─â╚Ťii

image
Mai mul╚Ťi oameni au protestat miercuri, de 1 decembrie, ├«mpotriva restric╚Ťiilor impuse de autorit─â╚ŤiFoto: Facebook

Dac─â pentru unii ziua de 1 decembrie, Ziua Na╚Ťional─â a Rom├óniei, este prilej de m├óndrie ╚Öi de s─ârb─âtoare, al╚Ťii vor s─â ├«╚Öi strige nemul╚Ťumirile, ├«n strad─â, chiar ╚Öi la aceast─â dat─â, pentru a atrage aten╚Ťia ╚Öi asupra lucrurilor care, spun ei, nu ar merita s─ârb─âtorite.

Aproape 500 de oameni s-au str├óns s─â protesteze, miercuri, 1 decembrie, ├«n Pia╚Ťa Universit─â╚Ťii, fa╚Ť─â de restric╚Ťiile impuse de autorit─â╚Ťi ├«n contextul pandemiei de coronavirus. Manifestan╚Ťii scandeaz─â: ÔÇ×Jos dictatura medical─âÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×Nu obligativit─â╚Ťii vaccin─âriiÔÇŁ. Pentru asigurarea unui protest lipsit de incidente nepl─âcute, la fa╚Ťa locului au fost prezente ╚Öi mai multe echipaje de jandarmi.

Protestul a ├«nceput ├«n dup─â-amiaza zilei de miercuri la Universitate, unde s-au prezentat oameni din mai multe col╚Ťuri ale ╚Ť─ârii, inclusiv Bac─âu ╚Öi Harghita. Ace╚Ötia protesteaz─â ├«mpotriva restric╚Ťiilor impuse de autorit─â╚Ťi ╚Öi ├«mpotriva certificatului verde.

Organizatorii evenimentului risc─â ├«ns─â sanc╚Ťiuni deoarece num─ârul persoanelor participante la eveniment dep─â╚Öe╚Öte maximul de persoane admis. ├Än timpul st─ârii de alert─â, num─ârul persoanelor care particip─â la astfel de evenimente nu trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â 100.

Pentru a marca totu╚Öi s─ârb─âtorirea Zilei Na╚Ťionale, protestatarii au c├óntat imnul Rom├óniei ╚Öi au venit ├«nso╚Ťi╚Ťi de steaguri tricolore. De asemenea, mul╚Ťi dintre ei au decis s─â poarte ╚Öi costume tradi╚Ťionale. Majoritatea nu poart─â masc─â de protec╚Ťie deloc, fie o poart─â necorespunz─âtor. Printre protestatari se num─âr─â ╚Öi mai mul╚Ťi copii.

C├óteva persoane au protestat ╚Öi ├«ncep├ónd de diminea╚Ť─â, ├«n apropiere de Arcul de Triumf, chiar ├«nainte de parada de Ziua Na╚Ťional─â. Oamenii au venit cu un banner, pe care l-au a╚Öezat pe gardul montat de jandarmi pe bulevard.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn