Puii de leu de la Zoo Craiova, găsiţi morţi în cuşcă

Ultima actualizare:

Aceştia s-ar fi născut prematur şi nu ar fi supravieţuit. Conducerea Zoo a încercat, iniţial, să nege că leoaica ar fi fătat. Directorul a spus mai întâi că felina nu a fost gestantă. Apoi s-a răzgândit. A spus că a făcut un avort spontan şi a născut puii morţi.

După ce au apărut imagini, filmate de vizitatorii de la Zoo, cu leoaica şi puii ei vii, în timp ce îi alăpta, administratorul a fost de negăsit. S-a speculat că puiuţii de leu ar fi fost vânduţi, întrucât, pe piaţa neagră, un exemplar valorează 1.500 de euro. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj spun însă că au găsit cadavrele animăluţelor şi că le-ar fi ridicat pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzelor morţii.

Potrivit Mediafax, administratorul Grădinii Zoologice, Ion Cojocaru şi tehnicianul veterinar Gheorghe Diaconeasa vor fi cercetaţi disciplinar pentru că nu şi-au anunţat superiorii despre faptul că leoaica era gestantă. Mai mult, aceştia erau obligaţi să preîntampine reproducerea animalelor din Grădina Zoologică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net