Pușcăriași de lux la domiciliu. În ce vile se lăfăie Vanghelie și Truică

12 decembrie 2015
article img
Vanghelie își petrece arestul pe malul lacului SnagovFoto: Arhiva Click!

Pușcăriașii de lux din România nu prea au de ce să se plângă. Au parte de tot confortul în vilele lor de lux, iar arestul la domiciliu pare că le priește. Marian Vanghelie (47 de ani) își petrece timpul într-o vilă superbă, situată pe malul lacului Snagov. Remus Truică (45 de ani) este cel mai nou membru al unui club select de arestați la domiciliu și nu o duce prea rău. Casa în care omul de afaceri își petrece timpul arată mai degrabă ca un palat.

Pușcăriașii bogați din România au ieșit din celulele arestului preventiv și s-au dus direct în vilele lor de milioane de euro. Nu au scăpat de chinul închisorii și își așteaptă sentința definitivă, în palatele lor de la marginea Capitalei.

Marian Vanghelie, arestat în „Paradisul Milonarilor”

article img
Edilul suspendat își perece timpul cu iubita și fetița, în vila de la SnagovFoto: Arhiva Click!

Vanghelie este arestat la domiciliu într-o vilă impunătoare, situată pe malul lacului Snagov, într-o zonă cunoscută drept „Paradisul Milionarilor”. Locuința edilului suspendat are șase camere, patru băi și două terase. Marian Vanghelie a ieșit din arestul Poliției Capitalei pe data de 10 iulie 2015, iar de atunci s-a mutat în vilă cu iubita lui, Oana Mizil (40 de ani) și cu fetița lor, Maria.

Remus Truică, arestat tot la Snagov

article img
Omul de afaceri se lăfăie într-o vilă impunătoareFoto: Arhiva Click!

În curtea unde este situată casa lui Remus Truică se găsesc două terenuri de sport, unul de fotbal și unul de tenis, un foișor pentru picnic și o piscină de dimensiuni olimpice. Omul de afaceri este acuzat că a prejudiciat statul cu peste 135 de milioane de euro, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Domeniu unde este arestat Remus Truică arată ca un adevărat paradis.

article img
Remus Truică mai deține o casă de vacanță în Insulele CaraibeFoto: Arhiva Click!

Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase are la Snagov unul dintre cele mai luxoase domenii private din jurul Bucureștiului. Acolo își petrece timpul Truică. Palatul este situat chiar pe malul lacului Snagov, cea mai râvnită zonă imobiliară din țară.