Pușcăriași de lux la domiciliu. În ce vile se lăfăie Vanghelie și Truică

12 decembrie 2015
image
Edilul suspendat ├«╚Öi perece timpul cu iubita ╚Öi feti╚Ťa, ├«n vila de la Snagov

Pu╚Öc─âria╚Öii de lux din Rom├ónia nu prea au de ce s─â se pl├óng─â. Au parte de tot confortul ├«n vilele lor de lux, iar arestul la domiciliu pare c─â le prie╚Öte. Marian Vanghelie (47 de ani) ├«╚Öi petrece timpul ├«ntr-o vil─â superb─â, situat─â pe malul lacului Snagov. Remus Truic─â (45 de ani) este cel mai nou membru al unui club select de aresta╚Ťi la domiciliu ╚Öi nu o duce prea r─âu. Casa ├«n care omul de afaceri ├«╚Öi petrece timpul arat─â mai degrab─â ca un palat.

Pu╚Öc─âria╚Öii boga╚Ťi din Rom├ónia au ie╚Öit din celulele arestului preventiv ╚Öi s-au dus direct ├«n vilele lor de milioane de euro. Nu au sc─âpat de chinul ├«nchisorii ╚Öi ├«╚Öi a╚Öteapt─â sentin╚Ťa definitiv─â, ├«n palatele lor de la marginea Capitalei.

Marian Vanghelie, arestat ├«n ÔÇ×Paradisul MilonarilorÔÇŁ

image
Omul de afaceri se lăfăie într-o vilă impunătoare

Vanghelie este arestat la domiciliu ├«ntr-o vil─â impun─âtoare, situat─â pe malul lacului Snagov, ├«ntr-o zon─â cunoscut─â drept ÔÇ×Paradisul MilionarilorÔÇŁ. Locuin╚Ťa edilului suspendat are ╚Öase camere, patru b─âi ╚Öi dou─â terase. Marian Vanghelie a ie╚Öit din arestul Poli╚Ťiei Capitalei pe data de 10 iulie 2015, iar de atunci s-a mutat ├«n vil─â cu iubita lui, Oana Mizil (40 de ani) ╚Öi cu feti╚Ťa lor, Maria.

Remus Truic─â, arestat tot la Snagov

image
Remus Truic─â mai de╚Ťine o cas─â de vacan╚Ť─â ├«n Insulele Caraibe

├Än curtea unde este situat─â casa lui Remus Truic─â se g─âsesc dou─â terenuri de sport, unul de fotbal ╚Öi unul de tenis, un foi╚Öor pentru picnic ╚Öi o piscin─â de dimensiuni olimpice. Omul de afaceri este acuzat c─â a prejudiciat statul cu peste 135 de milioane de euro, ├«n dosarul retroced─ârilor ilegale de terenuri. Domeniu unde este arestat Remus Truic─â arat─â ca un adev─ârat paradis.

image
Remus Truic─â mai de╚Ťine o cas─â de vacan╚Ť─â ├«n Insulele CaraibeFoto: Arhiva Click!

Fostul ╚Öef de cabinet al premierului Adrian N─âstase are la Snagov unul dintre cele mai luxoase domenii private din jurul Bucure╚Ötiului. Acolo ├«╚Öi petrece timpul Truic─â. Palatul este situat chiar pe malul lacului Snagov, cea mai r├óvnit─â zon─â imobiliar─â din ╚Ťar─â.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg