«Putere şi Glorie»: Unde va putea fi urmărit serialul turcesc


    Serialul turcesc "Putere şi Glorie" va putea fi urmărit în curând şi în Româniafoto: Prima TV
Serialul turcesc "Putere şi Glorie" va putea fi urmărit în curând şi în Româniafoto: Prima TV

Serialul turcesc „Putere şi Glorie” (Diriliş: Ertuğrul), o dramă istorică asemănată cu renumita producţie „Urzeala Tronurilor” de către telespectatori, este unul dintre cele mai de succes proiecte turceşti din ultimii ani. Acesta a fost achiziţionat în peste 20 de ţări anul acesta, listă din care face parte şi România.

Românii iubitori de astfel de producţii televizate vor putea urmări „Putere şi Glorie” (Diriliş: Ertuğrul) în curând pe postul de televiziune Prima TV. Acesta se va afla şi el pe lista de programe şi va fi distribuit publicului într-un format de o oră comercială, informează un comunicat Prima TV.

„Putere şi Glorie” a făcut audienţă uriaşă în Turcia

Directorul de programe Prima TV, Răzvan Borş, motivează achiziţionarea serialului „Putere şi Glorie” ca fiind lider de audienţă în majoritatea ţărilor în care a fost achiziţionat: „Am achiziţionat acest serial pentru publicul din România, ca o completare a ofertei noastre de programe, pentru că este o producţie care a înregistrat rezultate foarte bune în ţările în care a fost difuzată. De exemplu, Televiziunea naţională din Turcia a fost lider de piaţă, pe target-ul comercial, în fiecare zi de miercuri, când a fost difuzat serialul, producţia având o medie de 20% cotă de piaţă. În Turcia, serialul a fost difuzat pe un format de trei ore, noi l-am achiziţionat într-un format de o oră comercială”.

„Putere şi Glorie”: Despre serial

În drama istorică „Putere şi Glorie”, acţiunea se petrece în secolul al XIII-lea. Firul narativ urmăreşte viaţa lui Ertuğrul, tatăl lui Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman. Protagonistul este cel care schimbă soarta întregii lumi printr-o luptă acerbă împotriva cavalerilor templieri şi a mongolilor.

Mai mult, totul se întâmplă pe fondul unei poveşti de dragoste pe care Ertuğrul şi Helime încearcă din greu să o salveze. Iar nici în familie lucrurile nu par să stea mai bine, pentru că protagonistul riscă să devină duşman de moarte cu fratele lui în urma lupţii pentru tron.

Coregrafia serialului „Putere şi Glorie” este realizată de aceeaşi echipă care s-a ocupat şi de filme celebre precum „The Expendables 2”, „47 Ronin” şi „Conan Barbarul”. Costurile s-au ridicat până la suma de 10.000.000 de dolari, în special din cauza decorurilor complexe care întregesc atmosfera specifică perioadei în care se desfăşoară acţiunea.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
FotoJet (1) jpg
cub ioana nastase png
infidelitate 0 jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP
interpretarea viselor jpg
femeie vaccin jpg