Radu Mazăre e gata pentru pușcărie. Vezi ce și-a pus în bagaje!

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre și-a făcut bagajul pentru ”mititica”
Radu Mazăre și-a făcut bagajul pentru ”mititica”

Radu Mazăre, din nou la DNA. ”Sunt pregătit pentru orice. Am la mine trening, o carte, o cruce şi mâncare”, a spus edilul. El este anchetat într-un dosar întocmit de ANI, instituție a cărui șef este și el azi în fața procurorilor anticorupție.

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a venit azi la DNA, în cazul reclamaţiei care i-a fost făcută de ANI şi Horia Georgescu, pentru incompatibilitate.

Edilul a spus la intrarea că este pregătit pentru orice, iar în genta cu care a venit are trening, o carte, o cruce şi mâncare.

”Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamaţie similară în 2009, a fost anchetată, iar atunci procurorii au spus că totul este în regulă. Acum, probabil pe aceeaşi reclamaţie, îmi vor fi aduse alte acuzaţii”, a spus Radu Mazăre, citat de Mediafax.

Întrebat dacă se aşteaptă să fie reţinut, Radu Mazăre a spus că, ”în viaţă, este bine să fii pregătit pentru orice”.

Click! spune

Primarul Radu Mazăre este cercetat de DNA în mai multe dosare. Are un dosar în care este acuzat că ar fi primit 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru ca acesta să câştige contractul privind construirea locuinţelor sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanţa.

Mazăre mai este acuzat că nu a trecut în declaraţiile de avere din 2012 contul personal deschis la banca din Israel în care a primit, în septembrie 2011, 95.000 de euro de la Elan Schwartzenberg. În această cauză, Radu Mazăre este sub control judiciar şi are interdicţie de a părăsi ţara.

În 28 octombrie 2008, s-a deschis un dosar privind atribuirea nelegală a unor terenuri, în care este acuzat alături de 36 de persoane, printre care Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Primarul Radu Mazăre spunea, în octombrie 2014, că pentru vânzarea terenului de sub Cazinoul din Mamaia a fost trimis în judecată în 2008  de către DNA București, dar că în prezent este urmărit penal de DNA Constanța pentru vânzarea unei jumătăți din terenul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern jpg
suspect crima jpg
Vacanța mare este mică FOTO Shutterstock jpeg
cine este romanul arestat pentru incendierea autobuzului din timpul violentelor din leeds 913655 webp
Ambalaje non SGR jpg
incendiu puternic bucuresti jpg
blocul florentin jpg
vincent tolman bussinesinsider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net