Radu Mazăre, un deținut muncitor. Va fi dus la reparații auto sau la tâmplărie

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de pușcărie
Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de pușcărie

Radu Mazăre intră, treptat, în rutina vieții din penitenciar. Fostul primar al Constanței va fi trimis la muncă la un atelier de reparații auto sau la tâmplărie. Cel puțin așa susține mama lui Radu mazăre, care și-a vizitat recent fiul la Penitenciarul Rahova.

Mama lui Radu Mazăre a declarat, vineri, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova, că s-ar putea ca de săptămâna viitoare fiul ei să fie dus la muncă, la un atelier de reparaţii auto sau la tâmplărie, conform News.ro. Ea a mai spus că fiul ei vrea să-şi serbeze ziua de naştere - 5 iulie - în penitenciar, alături de iubita sa, Roxana, cu care se va căsători în pușcărie, de fiul său, de mama şi de fraţii săi.

"E destul de greu să vă spun, dar el e un luptător şi vreau să vă spun ce v-am mai spus şi altă dată: suntem actori foarte buni. El vrea să nu mă facă să sufăr şi eu la fel. Atunci, ne zâmbim, eu îl încurajez spunând că o să treacă, că poate s-or schimba lucrurile în timp, nu ştim ce se întâmplă, el îmi urează sănătate, că am nevoie", a declarat mama lui Radu Mazăre, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova.

Ea a spus că iubita lui Radu Mazăre, Roxana, va veni din Madagascar spre sfârşitul lunii. Întrebată despre pregătirile pentru nunta celor doi, mama lui Mazăre a spus: "Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui. N-ai ce să pregăteşti. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat şi eu că soţul meu, în 1975, când Radu avea vreo şapte ani, a pus nişte vin în sticle şi pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu şi acuma l-am întrebat: poţi să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate".

Citește și:

Cum arăta casa din Siutghiol a lui Radu Mazăre. Fostul primar ajungea cu şalupa în sufragerie!

Mama lui Radu Mazăre a fost demnitar comunist

Radu Mazăre a cerut permisiunea să-și petreacă ziua de naștere cu familia

Ea nu a precizat cine vor fi naşii, spunând însă că Radu Mazăre doreşte pe cineva. Ea a adăugat că în 5 iulie este ziua de naştere a lui Radu Mazăre şi a făcut cerere pentru a o serba, cu cinci persoane - fraţii lui, mama, fiul lui şi iubita sa Roxana, deşi de regulă este permis cu două persoane.

Întrebată de ce fiul ei a decis să se căsătorească după ce a ajuns în penitenciar, mama lui Radu Mazăre a spus că a lucrat "destul de mult" de-a lungul anilor pentru a-l convinge să se însoare.

"Cred că acum o şi iubeşte, pentru că sunt împreună de ani de zile, e o fată foarte bună şi n-am cuvinte să-i mulţumesc că e alături de el în situaţia asta grea în care este, este de apreciat, pentru că vă puteţi gândi că nu multe fete ar face, la perspectiva pe care o are Radu, de a sta nu ştiu câţi ani în puşcărie. Dar ce ştiu este şi că o iubeşte, dar şi din respect pentru ea. A vrut să-i facă un gest care să-i compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei", a afirmat mama lui Radu Mazăre.

Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de pușcărie

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, căruia i s-a încheiat perioada de 21 de zile de carantină, conform procedurii, va rămâne deocamdată la Penitenciarul Rahova, încarcerat în regim închis. 

Avocatul lui Mazăre, Lizeta Haralambie, a precizat marţi pentru News.ro că Radu Mazăre a fost transferat din zona de carantină într-o altă celulă, unde va fi încarcerat în regim închis, decizia referindu-se însă la măsura arestului preventiv dispusă în cazul fostului primar. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a prelungit, în urmă cu o săptămână, cu 60 de zile, mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Radu Mazăre.

Avocatul său a declarat că o altă comisie va decide în legătură cu eventualul transfer la un alt penitenciar şi cu regimul de detenţie, în cazul pedepsei definitive de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de terenuri din Mamaia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net