Raed Arafat revine în Ministerul Sănătăţii!


    Dr. Raed Arafat a înfiinţat SMURD în 1990
Dr. Raed Arafat a înfiinţat SMURD în 1990

Premierul Emil Boc şi Raed Arafat au discutat, la Guvern, despre posibilitatea ca fostul subsecretar de stat să îşi reia funcţia deţinută anterior demisiei, acesta fiind de acord cu revenirea în Ministerul Sănătăţii, decizie care aparţine premierului.

Raed Arafat a acceptat să se întoarcă la minister cu condiţia să discute un nou proiect de lege a sănătăţii, scrie  Gândul.

Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii s-a dus, azi, la Palatul Victoria pentru a discuta cu Emil Boc. Arafat a vorbit cu premierul timp de 30 de minute.

"S-a discutat despre varianta ca Arafat să revină în minister, iar acesta a spus că este de acord, dar pe aceeaşi poziţie deţinută anterior, de subsecretar de stat. Decizia finală aparţine premierului", au declarat sursele pentru Mediafax.

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat, marţi, că a fost sunat seara trecută de doctorul Raed Arafat- care în urmă cu o săptămână şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat, nemulţumit de proiectul privind Legea Sănătăţii -, demnitarul urmând să se întâlnească cu acesta şi să discute.

"Am fost sunat de domnul doctor luni seară. Sigur, trebuie să ne vedem şi să discutăm problemele pe care le avem", a precizat ministrul Sănătăţii.

Ritli anunţase luni că aşteaptă să fie sunat de fostul subsecretar de stat pentru a discuta cu acesta posibilitatea de colaborare în privinţa noului proiect al Legii sănătăţii, cu atât ma mult cu cât Raed Arafat este preşedintele Comisiei de urgenţă a instituţiei.

Întrebat dacă doctorul Arafat ar putea reveni în funcţia de subsecretar de stat, Ritli Ladislau a răspus că nu ştie şi că aceasta este o decizie a primului - ministru.

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor care a iterat luni că Uniunea îl susţine pe Raed Arafat şi consideră că este nevoie de acesta indiferent dacă este în administraţia de stat sau în sistemul sanitar.

Raed Arafat afirma în conferinţa de presă din 10 ianuarie, în care şi-a anunţat demisia, că este dispus să se întoarcă de unde a plecat cu condiţia să aibă o echipă cu care să lucreze.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg