Ramona a visat că va fi ucisă de tir

image
Ramona era elevă la Liceul de Artă din Buzău, unde câştigase mai multe diplome

La 16 ani, şi-a visat moartea. Cu doar două săptămâni înainte de tragedie, Ramona Ion devenise obsedată de premoniţie. I-a povestit mamei, iubitului şi a mers chiar şi la preot să o păzească de nenorocire. Nimic nu a salvat-o însă. Vineri seara, ea a fost spulberată pe o trecere de pietoni de un tir, exact aşa cum visase.

Jale mare în comuna buzoiană Limpeziş, acolo unde, astăzi, una dintre surorile lovite de tir va fi îngropată. Tot satul o plânge pe Ramona şi se roagă pentru sora ei, Alina, să-şi revină din comă şi să lupte pentru supravieţuire.

Oamenii sunt însă şocaţi că Ramona a avut dreptate. Cu două săptămâni înainte de tragedie, ea le-a povestit apropiaţilor că a avut un coşmar. Se făcea că este lovită de un camion, că moare şi ajunge să se întâlnească cu Cristi, fratele ei răpus de cancer, în urmă cu cinci ani.

„A visat că o loveşte maşina. A spus că a venit fratele ei mort, îmbrăcat în alb şi a îmbrăcat-o şi pe ea cineva tot în alb", povesteşte Constanţa Ion, mama copilei.

simeon stalpnicul png
Ramona era elevă la Liceul de Artă din Buzău, unde câştigase mai multe diplome

Rudele spun că Ramona era foarte speriată şi, de disperare, a cerut chiar şi ajutorul preotului pentru a scăpa de coşmarul ce o obseda.

„Eu i-am spus să nu creadă în vise. Dumnezeu e atât de puternic şi are grijă de noi toţi. I-am spus doar să se roage cât mai mult, că aşa va găsi puterea să meargă mai departe. Şi într-adevăr, devenise o luptătoare",  a spus preotul paroh Ionuţ Tudose. Oamenii speră acum ca măcar Alina să îşi revină şi să nu se întoarcă acasă tot în sicriu. Fata de 13 ani este internată în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arsenie din Bucureşti.

"Eu i-am spus să nu creadă în vise. Dar ea a avut dreptate.Îşi văzuse moartea".

simeon stalpnicul png

Ionuţ Tudose, preot

Ramona şi sora ei Alina au fost accidentate vineri seară, pe o trecere de pietoni, de un tir care circula cu viteză prin localitate. Ramona a murit, iar Alina a ajuns în stare gravă la spital. Şoferul tirului, un sucevean de 29 de ani, fost reţinut de poliţie pentru 29 de zile, acuzat de ucidere din culpă.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg