Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia de la Realitatea TV. Reacţia patronului Cozmin Guşă

image
Rareş Bogdan a solicitat ca Oreste să se întoarcă în cadrul Realitatea TV, în caz contrar susţine că va demisiona Foto:Arhivă personală

Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", Rareş Bogdan, a anunţat că va demisiona de la Realitatea TV din cauza faptului că libertatea sa de exprimare, precum şi cea a invitaţilor săi a fost cenzurată. Patronul postului, Cozmin Guşă a avuit o reacţie promptă şi a răspun acuzaţiilor care i-au fost aduse. În plus, atât Oreste Teodorescu, cât şi Oana Stănciulescu au fost interzişi la acest post de televiziune de către Cozmin Guşă.

Rareş Bogdan a făcut anunţul privind posibila sa demisie de la Realitatea Tv în cadrul emisiunii pe care o moderează la acest post. El a precizat care sunt condiţiile care consideră că ar trebui să fie împlinite pentru ca activitatea sa la Realitatea să continue. Rareş Bogdan doreşte ca doi dintre colegii săi, Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu, să se întoarcă la locul de muncă pe care îl deţineau la Realitatea, căci îi consideră un "stindard al luptei împotriva ciumei roşii" (nr. PSD). Mai mult decât atât, el solicită ca directorul postului, Edward Pastia să fie concediat. 

”Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareș Bogdan.

Cozmin Guşă, patronul Realitatea Tv a oferit o replică acuzaţiilor şi solictărilor lui Rareş Bogdan şi a subliniat faptul că realizatorul Tv trebuie să înţeleagă faptul că decizia directorului Edward Pastia de a-i concedia pe Oreste şi Oana Stănciulescu este una pe care el a susţinut-o. Cozmin Guşă a declarat că atitudinea pe care Rareş Bogdan a adopat-o este una nejustificată, ţinând cont că întotdeauna s-a bucurat de o libertate editorială totală.

„Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă", a declarat Cozmin Guşă.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
HUAWEI nova 10 Pro jpg
Rusia - mobilizare parțială FOTO Colaj Profimedia, AFP, Twitter
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg