Răsplată pentru copilul care şi-a vândut iezii ca să repare casa

image

Un băiat de 10 ani a avut parte de o surpriză din partea poliţiştilor, care, în iarnă, au ajutat la construirea unei căsuţe pentru familia lui. În Săptămâna Mare, Ştefănuţ a primit în dar un ied, drept răsplată pentru un gest pe care l-a făcut acum câteva luni pentru a-şi ajuta familia, scrie adevarul.ro.

Vizita unor poliţişti a fost motiv de bucurie pentru familia Moise, din satul Cândeşti, comuna Verneşti. Oamenii în uniformă au sosit cu pachete pline cu alimente şi alte cadouri, iar şeful Poliţiei Animalelor din Buzău a avut un cadou special pentru cel mai mare dintre cei patru copii ai familiei vizitate: o ieduţă pe nume Caramelle. „Ne-am reamintit de Ştefanuţ, cel mai mare dintre patru fraţi ai unei familii din Verneşti. L-am cunoscut în iarnă, înainte de Crăciun, când i-am ajutat familia la amenajarea unui cămin mai călduros, o casă de locuit. Aşa am aflat atunci de pasiunea sa: animalele”, transmit poliţiştii buzoieni.

Familia copilului este cunoscută în rândul poliţiştilor încă din luna decembrie a anului trecut, când aceştia au oferit ajutor pentru renovarea casei. Atunci, Ştefănuţ a vândut cei trei ieduţi pe care îi îngrijea pentru a cumpăra varul necesar la curăţenie. „În Ajunul Crăciunului, casa era aproape gata de locuit. Mai trebuia văruită, aşa că Ştefănuţ nu a stat pe gânduri şi, pentru binele familiei, a vândut ieduţii pe care îi avea, pentru a cumpăra var. Noi, poliţiştii buzoieni, am prins acest detaliu şi am promis că lucrurile nu vor rămâne aşa. Defect profesional, suntem atenţi la detalii”, este mesajul poliţiştilor.

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg