Răsplată pentru copilul care şi-a vândut iezii ca să repare casa

Ultima actualizare:

Un băiat de 10 ani a avut parte de o surpriză din partea poliţiştilor, care, în iarnă, au ajutat la construirea unei căsuţe pentru familia lui. În Săptămâna Mare, Ştefănuţ a primit în dar un ied, drept răsplată pentru un gest pe care l-a făcut acum câteva luni pentru a-şi ajuta familia, scrie adevarul.ro.

Vizita unor poliţişti a fost motiv de bucurie pentru familia Moise, din satul Cândeşti, comuna Verneşti. Oamenii în uniformă au sosit cu pachete pline cu alimente şi alte cadouri, iar şeful Poliţiei Animalelor din Buzău a avut un cadou special pentru cel mai mare dintre cei patru copii ai familiei vizitate: o ieduţă pe nume Caramelle. „Ne-am reamintit de Ştefanuţ, cel mai mare dintre patru fraţi ai unei familii din Verneşti. L-am cunoscut în iarnă, înainte de Crăciun, când i-am ajutat familia la amenajarea unui cămin mai călduros, o casă de locuit. Aşa am aflat atunci de pasiunea sa: animalele”, transmit poliţiştii buzoieni.

Familia copilului este cunoscută în rândul poliţiştilor încă din luna decembrie a anului trecut, când aceştia au oferit ajutor pentru renovarea casei. Atunci, Ştefănuţ a vândut cei trei ieduţi pe care îi îngrijea pentru a cumpăra varul necesar la curăţenie. „În Ajunul Crăciunului, casa era aproape gata de locuit. Mai trebuia văruită, aşa că Ştefănuţ nu a stat pe gânduri şi, pentru binele familiei, a vândut ieduţii pe care îi avea, pentru a cumpăra var. Noi, poliţiştii buzoieni, am prins acest detaliu şi am promis că lucrurile nu vor rămâne aşa. Defect profesional, suntem atenţi la detalii”, este mesajul poliţiştilor.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net