Reacția femeii care i-a «tăiat» penisul soțului: «L-am apucat de c…e»


    Marinela Benea a avut o altercație cu concubinul său, în urma căreia bărbatul a suferit răni în zona scrotuluifoto: vremeanoua.ro
Marinela Benea a avut o altercație cu concubinul său, în urma căreia bărbatul a suferit răni în zona scrotuluifoto: vremeanoua.ro

O vasluiancă este acuzată că i-ar fi tăiat penisul soțului, pe motiv că acesta nu i-a adus flori de 8 martie. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a ajuns de urgență la spital, unde medicii au constatat că are plăgi tăiate în zona scrotală. Totuși, femeia are o altă explicație pentru cele întâmplate.

Marinela Benea a povestit că cearta a început, de fapt, de la săpatul viei. Femeia a dat declarații pentru site-ul vremeanouă.ro, unde a relatat, în amănunt, cum a ajuns să își rănească concubinul, pe nume Ionel Popa, în zona penisului.

„Doamne ferește, nici vorbă de flori! Cum să spună, dom’ne, el că mi-a adus mie vreodată flori!? Niciodată, în viața lui! Totul a plecat de la faptul că eu i-am spus să mă ajute să sap via. I-am spus “hai, mă, că acuși pleci în Germania, mâine, poimâine, și n-am cu cine face treabă. Că numai de săpat am nevoie, că de restul mă descurc eu. El mi-a zis că nu vrea să sape, fiindcă el e bărbat. Eu m-am enervat și l-am apucat de c**ie, ca să văd cât de bărbat e. Numai că el s-a smuncit și s-a întâmplat nenorocirea. Sincer, mie îmi pare rău, că am vrut să îi pun comprese până vine Ambulanța. Dar el m-a înjurat și m-a dat afară din casă. A zis așa: «Ieși, fă, în D**zei, mă-ti, afară, cu compresele tale». Eu, oricum, am văzut cum era rana și nu era cine știe ce. Era doar pielea crăpată și i se vedeau ouăle”, a mărturisit femeia.

Doctorii au declarat că Ionel Popa a fost internat la secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. „Bărbatul a fost adus la spital cu o plagă provocată prin tăiere la nivelul scrotului, cu exteriorizarea testicului stâng, în urma unei altercații avute cu soția. Starea pacientului e relativ bună, a fost internat pe secția de Chirurgie”, a declarat Carmena Piseru, medic șef UPU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
cub catalin botezatu png
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire