Rednic, despre Ekeng: «La meci, Dumnezeu a făcut schimbarea, nu eu»

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic a fost audiat luni, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul privind decesul lui Patrick Ekeng
Mircea Rednic a fost audiat luni, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul privind decesul lui Patrick Ekeng

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat luni că în cazul lui Patrick Ekeng este o anchetă în curs şi aceasta trebuie să fie liniştită şi discretă, dar în schimb toată lumea ştie la ce oră sunt audierile. Rednic a spus că, la meciul cu FC Viitorul, “Dumnezeu a făcut schimbarea” cu Ekeng, nu el, după cum tot “Dumnezeu, înaintea meciului cu Steaua”, a făcut ca Ekeng, din rezervă să ajungă titular şi să dea un gol superb.

Mircea Rednic a fost audiat luni, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul privind decesul lui Patrick Ekeng. La ieşirea de la Parchet, Rednic a declarat că nu poate spune ce a vorbit cu anchetatorii, pentru că este o anchetă în curs, scrie news.ro.

“E o anchetă, acum nu o să vă spun ce m-a întrebat şi ce am declarat. E o anchetă în desfăşurare, o anchetă normală, a murit un jucător şi este normal să fie chemaţi jucătorii sau antrenorii sau oamenii care au fost în jurul lui Patrick. Este ceva normal. O anchetă trebuie să se facă în linişte şi să fie discretă. Discretă, când toată lumea ştie la ce oră şi unde? Nu-i lipsă de respect faţă de presă, dar... Ce, să vă spun ce s-a discutat acolo? Ce întrebări s-au pus? De genul, vă reproşaţi că l-aţi băgat în teren?”, a spus Rednic.

El a precizat că este un antrenor inspirat, dar poate să spună că la meciul echipei Dinamo, din seara zilei de 6 mai, cu FC Viitorul, nu el a făcut schimbarea cu Ekeng, ci “Dumnezeu”. Patrick Ekeng a fost introdus în teren la meciul cu FC Viitorul în minutul 63, în locul lui Eric Bicfalvi.

“Acum fac o paranteză la ce a spus Eric (n.r. - Bicfalvi) legat de ce se întâmplă cu viaţa, cu noi. Toată lumea ştie că sunt un antrenor inspirat la schimbări. La meciul cu Viitorul, Dumnezeu a făcut schimbarea, nu eu. Cum Dumnezeu, înaintea meciului cu Steaua, Patrick din rezervă a ajuns titular. Şi a făcut un meci foarte bun şi a dat şi un gol superb, aducându-şi o contribuţie foarte importantă la califcarea noastră în finală. Lucrul acesta contează şi meciul de mâine este cel mai important, mai important decât celelalte mici probleme pe care le consider eu", a mai spus Rednic.

Rednic nu ştia de problemele lui Ekeng

La ieşirea de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, Rednic a mai spus ca nu ştia ca Patrick Ekeng să aibă o problemă de sănătate, mai ales că înainte de a veni la echipa Dinamo a jucat la echipe din Franţa şi Spania. “Nu avea nicio problemă, nu ştiam. Din moment ce a jucat în Franţa şi în Spania …”, a precizat Rednic.

Întrebat dacă Patrick Ekeng i-a spus ceva înainte să-l bage în teren la meciul din 6 mai sau dacă s-a plâns că îl doare ceva, Rednic a spus: “Nu, nu! … Şi el a fost menajat pentru că a avut o problemă musculară”.

Mai mulţi fotbalişti audiaţi luni la Parchet

Directorul sportiv al formaţiei Dinamo, Ionel Dănciulescu, tehnicianul Mircea Rednic şi jucătorii Dorin Rotariu şi Sergiu Hanca au fost audiaţi luni la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul privind decesul jucătorului Patrick Ekeng.

Patrick Ekeng a murit după ce s-a prăbuşit pe teren

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit în 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul
Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul

Ce spun medicii legişti

Patrick Ekeng avea cordul mărit şi anomalii coronariene, potrivit datelor transmise în 11 mai de Institutul Naţional de Medicină Legală, care a precizat că pentru finalizarea autopsiei sunt necesare rezultatele investigaţiilor toxicologice, ce vor fi gata în aproximativ două săptămâni, dar şi a celor histologice şi imunohistologice, finalizate în aproximativ 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
crima vaslui autor jpg
Sfantul Ilie jpeg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crima braila stomatolog jpg
canicula jpg
front restaurant 1 jpg
cantareata imn america jpg
Marcel Ciolacu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net