Refugiații au ajuns în România. Reacția lor după ce au trecut granița


    Refugiații au început să plângă atunci când au aflat că au pășit pe pământ românesc
Refugiații au început să plângă atunci când au aflat că au pășit pe pământ românesc

Doi cetățeni afgani au intrat, marți seară (15 septembrie), ilegal granița și au ajuns în România. În momentul în care polițiștii de frontieră i-au luat la întrebări, refugiații au început să plângă și i-au rugat pe oamenii legii să-i lase să se întoarcă în Serbia.

„Fie viața cât de grea, noi nu vrem în România”. Acesta pare a fi sloganul refugiaților, care ocolesc cât pot zona țării noastre. Marți seară (15 septembrie), imediat după ce Ungaria a anunțat închiderea frontierelor, doi refugiați au trecut ilegal granița în România, venind dinspre Serbia, scrie opiniatimisoarei.ro.

Ei au fost descoperiți de polițiștii de frontieră în apropiere de fâșia verde, în zona Beba Veche, locul din România unde se întâlnesc trei granițe: a României, a Serbiei și a Ungariei.

Polițiștii de frontieră timișeni i-au prins la câțiva metri de frontiera cu Serbia. Numai că au avut parte de o surpriză în momentul în care s-au apucat să-i ia la întrebări pe refugiați.

Când afganii și-au dat seama că au ajuns în România, și nu în Ungaria, au început să plângă și au cerut să fie trimiș înapoi în Serbia.

„În 15 septembrie, la ora 16.45, polițiștii de frontieră din cadrul sectorului de Poliție de Frontieră Sânnicolau Mare au observat, în timp ce intenționau să intre ilegal în România, două persoane. S-a procedat la reținerea acestora, iar în cadrul primelor cercetări s-a stabilit că sunt cetățeni afgani. În cadrul primelor declarații, cei doi au precizat că s-au rătăcit pe teritoriul Serbiei și că nu voiau să ajungă în România, fapt pentru care în acest moment sunt în procedură de readmisie”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mihaela Les, purtător de cuvânt Inspectoratul Poliției de Frontieră Timiș.

Astfel, imigranții vor fi predați autorităților sârbe, iar ei vor căuta, probabil, o altă cale de a intra în Ungaria.

Sunt primii refugiați care pătrund în spațiul românesc de la începutul exodului către Germania al imigranților venind dinspre Grecia pe ruta Macedonia-Serbia-Ungaria-Austria-Germania.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg