Remus Truică și soția gravidă în 9 luni, surprinși pe plajele aglomerate din Mamaia

Ultima actualizare:

    În acest weekend,  Diana Câţu şi-a  etalat burtica pe  plaja din Mamaia
În acest weekend, Diana Câţu şi-a etalat burtica pe plaja din Mamaia

Remus Truică nu poate sta departe de litoral nici când iubita lui stă să nască al doilea copil al cuplului. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi şi în acest weekend pe plajele aglomerate din Mamaia.

Fotoreporterii Click! au surprins imagini superbe cu familia milionarului Remus Truică (49 de ani) care urmează să se mărească cât de curând. Al patrulea copil al său e gata să se nască şi, deşi Diana Câţu (32 de ani) este însărcinată în nouă luni, are o siluetă impecabilă. Doar burtica proeminentă arată că e însărcinată. În rest, picioarele sunt ca de manechin. Peste costumul de baie întreg, Diana şi-a pus o rochiţă albă şi foarte largă de vară, care i-a ascuns rotunjumile. Doar când bate vântul îţi poţi da seama cât de avansată este sarcina. Nici nu ai zice că mai are puţin şi naşte, pentru că este extrem de activă.

Şi în iulie, Click! i-a surprins pe Litoral însoţiţi de fiul lor de 2 anişori, Ioan Vlad. Atunci Diana se dădea pe tobogan cu băieţelul, acum s-a plimbat pe malul mării kilometri întregi, alături de Remus, care arată şi el impecabil, fără pic de burtă. Milionarul nu-şi mai bronzează pectoralii pe la Saint Martin, Nisa, Coasta de Azur sau Caraibe, dar şi bronzul de Mamaia îi vine foarte bine. Tinerica doamnă Truică este cea care l-a cuminţit şi l-a făcut să o uite definitiv pe cântăreaţa Patricia Kaas, cu care a avut o aventură, dar şi scandalul prin care a trecut cu fosta soţie, Irina, de care a divorţat în 2011 şi cu care are două fete gemene, acum în vârstă de 15 ani. 

Condamnat la 4 ani de închisoare 

Remus Truică a fost condamnat la sfârşitul lunii iunie, în primă instanţă, la 4 ani de închisoare în dosarul retrocedării Pădurii Snagov. Curtea de Apel Braşov a decis şi condamnarea la 3 ani de închisoare cu suspendare a lui Paul al României, în timp ce Dan Andronic şi Marius Andrei Marcovici, fost consilier al lui Călin Popescu-Tăriceanu, au fost achitaţi. Dosarul a fost deschis în mai 2016, de procurorii DNA, care l-au acuzat pe Truică de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, iar pe Paul al României de spălare de bani, cumpărare de influenţă şi alte infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net